2777
2789
عنوان

لعنت ب منافذ پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 66 پست
با روغن بنفشه اصل شبا صورتتون رو ماساژ بدین گاهی حنا (با آب جوش مخلوط بشه بعد نیم ساعت استراحت استفا ...

واسه منافذ خوبه یعنی حنا ؟عزیزم روغن منافذو بزرگتر نمیکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره

پس ی چیزی بهت میگم استفاده کن بعد منو ببوس😇

صورتت ماه میشه البته طی دوماه استفاده

اینایی ک میگم رو تو گوگل سرچ کن فقط ببین چقدخوبه.

قرص لیورگل ۱۴۰ از داروخونه بگیر گیاهیه و بدون ضرر .۳دونه درروز صب ظهرشب. قیمت۱۰۰تومن.دوماه بخور.

ژل شست وشو درمالیفت سبز حتما حتما حتما بخر،پوستت رو خشک میکنه تا جوش نزنه،سه روز اول جوشا زیر پوستی رو میاره رو،نترس و ادامه بده،بعدش دیگه جوش نمیزنی و جوشایی ک میزنی رو زودخشک میکنه و لک نمی‌مونه

صب وشب بزن، قیمت۱۰۰ تومن

بعد سرم سنتلا،یا سرم ویتامین سی،یا سرم ویتالیر سرش سبزه .

صورتت مثه نوزاد نرمو لطیف میشه،ابرسان یا ضدآفتاب یا کرم پودرت فاقد چربی باشه تا جوش نزنی

برا منافذ یکی سفیده تخم مرغ، یکی یخ لعاب برنج، یکی قرص نوافن خالی کن تو ی ظرف چند قطره اب جوش خنک شد ...

هفته ای چند بار نوافن‌بزنم ؟خوب اخه هر ‌دوشون یه چیزن😂

واسه منم خیلی گشادن از کوچیک بودن گذشته

میشه کمکم کنی پوستم‌چربه

فرستادم برات خوشگلم

حتما قرص رو بخر برا کبد هست،من کبد چرب ندارم ولی چون گیاهیه دکتر گفت استفاده کن برا جوش صورت،ضرر نداره فایده هم داره

فقط قیمت قرصش اگه برات گرون نیس بخر

واسه منافذ خوبه یعنی حنا ؟عزیزم روغن منافذو بزرگتر نمیکنه

خیر پوست رو هم سفید میکنه ..میتونین ی کم تف بدین حنا رو ‌مثل آرد که رنگ نگیره زیاد پوست صورت 

و گرنه حنا بهترین رنگ طبیعی برای خانمای که خیلی کاربرد داره .....

مثلا اگ کف پاهاتون رو حنا بزارین( فقط خانمای باردار ممنوع حنا گذاشتن به سر و کف پاهاشون ) چند ساعت باشه بعد بشورین اگ خیلی تیره شده باشه  عالیه  یعنی کلی بدنتون پاکسازی شده  و پوست صورت شفافتر میشه به مرور زمان 

پوست مراقبت میخاد نمیشه خوب ک شد ولش کنی،باید چیزی ک بهت ساخت رو ادامه بدی.

مثه کرم مرطوب کننده هس مگه میشه کرم مرطوب کننده یبار بزنی بعد ول کنی توقع داشته باشی همیشه مرطوب باشه؟

پس ی چیزی بهت میگم استفاده کن بعد منو ببوس😇صورتت ماه میشه البته طی دوماه استفادهاینایی ک میگم رو تو ...

مرسی ازت قشنگم این قرصی ک میگی واسه چی هست بخدا اگ منافذام خوب شه یه شرینی خوب بهت میدم🤣

هفته ای چند بار نوافن‌بزنم ؟خوب اخه هر ‌دوشون یه چیزن😂واسه منم خیلی گشادن از کوچیک بودن گذشته

هفته ای سه بار عزیزم

ی بار بزنی نتیجه شو میبینی 

اره والا

من همش میگم کاشکی لک داشتم ن از اینا🥲

فرستادم برات خوشگلمحتما قرص رو بخر برا کبد هست،من کبد چرب ندارم ولی چون گیاهیه دکتر گفت استفاده کن ب ...

من قرص راکوتان خوردم یک سال اصلا جوش ندارم فقط منافذ دارم 

پس ی چیزی بهت میگم استفاده کن بعد منو ببوس😇صورتت ماه میشه البته طی دوماه استفادهاینایی ک میگم رو تو ...

عزیزم از این سرمایی ک گفتی کدومش بهتره کدومو خودتون استفاده کردین؟ببخشید زیاد سوال میپرسم

مرسی ازت قشنگم این قرصی ک میگی واسه چی هست بخدا اگ منافذام خوب شه یه شرینی خوب بهت میدم🤣

مرسی شیرینی رو برام دعاکن همیشه.

قرص برا کبد چربه،دکتر برا جوش هام داده، چون گیاهی هس ضرر نداره

از روزی ک میخورم لک هام هم کمرنگ تر شده،جوشامم رفته،انقد سس میخورم گرمی میخورم ولی بزور یه جوش میزنم

ولی واقعا قبلا ی پسته میخوردم یا ی تخمه سریع جوش میزدم