2777
2789
عنوان

خواهرم با پول کارگری شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 33 پست
یعنی مغازه اجاره کنه یا دکه ؟؟

مغازه ی کوچیک سی چهلش میره

می مونه  گاز مخصوص فلافل و یه یخچال ایستاده و میز کار

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
والا من سر در نمیارک راهنماییش کنم ولی طلا بگیره خب روز به روزم روش میاد

اگ بتونه باصدتومنش جوری باشه که ماهی،سی ام دربیاره

خیلیییی بهتراز طلاس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار و کاسبی راه بندازه همون 100 تومنم میره.....اونم ماهها اول که باید از جیب بخوره تا کارش بگیره

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

اگر بخواد از فلافلی درآمد ماهی ۴۰ تومان داشته باشه باید مغازه یک‌ جای خوب اجاره کنه که اجاره و پول پیش زیادی میخواد... من پارسال یک فست فود خیلی باکلاس شرق تهران داشتم ولی اصلا مطابق میلم پیش نرفت و مجبور شدم تعطیلش کنم... صدای دهل از دور خوشه... باید تجربه داشته باشه و مغازه ای بگیره که پاخوریش خوب باشه

مغازه ی کوچیک سی چهلش میرهمی مونه گاز مخصوص فلافل و یه یخچال ایستاده و میز کار

تو شهر ما یه فلافلی هست بدون دخالت دست با دستگاه فلافل درست میکنن خیلی هم طرفدار داره کیلویی هم میده ، یه قیمت بگیرین ببینین دستگاهش چقدره شاید تونستید بخرید 

مغازه فلافلی بایذ حتما جای مغازه خوب باشه تا فروش بالا باشه ما یه فامیلامون ساندویچی زدن سه سالم خیلی تلاش کرد عالی هم بود غذاهاش ولی جای مغازه خوب نبود درامد ان چنانی نداشت و بستن خیلی به این نکته دقت کنه حتما جایی که مغازه میزنه باید خوب باشه تا درامد داشته باشه 

اینجا مغازه ی کوچیک ده دوازده متری سی چهل تومن کرایه شه با ماهی دوتومن اینا

دکه بزنه یا رو گاری بفروشه کلی سود می‌کنه ها 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
کار و کاسبی راه بندازه همون 100 تومنم میره.....اونم ماهها اول که باید از جیب بخوره تا کارش بگیره

چرا نصفش که پول پیش مغازه س

بقیه ام یخچال وگاز که از دیوار دست دوم می گیره هر وقتم بخواد باز میفروشه

چرا نصفش که پول پیش مغازه سبقیه ام یخچال وگاز که از دیوار دست دوم می گیره هر وقتم بخواد باز میفروشه

خوب باید وسایل فلافل رو هرروز بگیره پول آب و برق و...........یروز ممکنه مشتری باشه یروز نباشه اینارم در نظر بگیر

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....