2777
2789
عنوان

امان از نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 53 پست
حرفات امیدوار کنندن آره من همه چی میدونم 😈😂والا مهم پاس شدنه

اذیت نکن😂

کدوم شهر میخونی 

اولشو بگو😂

عزیزی

من اگ این ترم همه رو پاس شم سور میدم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اذیت نکن😂کدوم شهر میخونی اولشو بگو😂عزیزیمن اگ این ترم همه رو پاس شم سور میدم

ا

هم استانی من نیستی حسم میگه 😂 

بعدشم تو مگه عکس منو ندیدی 😐😂اگه باهات بودم میفهمیدی

سور میدم یعنی چی ؟ 🥲 من همیشه میگم میفتم ولی استادا نمیندازن 

اهم استانی من نیستی حسم میگه 😂 بعدشم تو مگه عکس منو ندیدی 😐😂اگه باهات بودم میفهمیدیسور میدم یعنی ...

افرین ب حست😂

درسته

سمت شرق کشوری یا غرب؟

سیسی عکست کامل نبود ک

ینی همه رو شیرینی میدم😂

ن بابا نگران نباش،نمیندازن

شب امتحان بخونی پاسی بابا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اهم استانی من نیستی حسم میگه 😂 بعدشم تو مگه عکس منو ندیدی 😐😂اگه باهات بودم میفهمیدیسور میدم یعنی ...

گفتی باید بری خوابگاه 

جو خوابگاه فرهنگیان خودت بهتر میدونی

زیادی سختش نکن واس خودت

با کسیم ابدا صمیمی نشو

منم بترین روزام خوابگاه بود

می‌گذره رفیق🤍🫂

افرین ب حست😂درستهسمت شرق کشوری یا غرب؟سیسی عکست کامل نبود کینی همه رو شیرینی میدم😂ن بابا نگران نبا ...

اره دعام کن

من اون ترم یه مشکل بزرگی دقیقا توایام امتحانات واسم پیش اومده بود و همینجوری سرسری میخوندم معدلم ۱۷ شد دیگه ازاون موقع فهمیدم استرس امتحان بیخودیه 😂

تو به سلامتی کی میری سرکلاس واسه تدریس اخه ترم بالایی ؟😂 معلمیو دوست داری؟ 

غرب تو چی 🥲

گفتی باید بری خوابگاه جو خوابگاه فرهنگیان خودت بهتر میدونیزیادی سختش نکن واس خودتبا کسیم ابدا صمیمی ...

همین تازه داشتم با مادرم صحبت میکردم و گریه میکردم 

خیلی جوش بده . بعدش از هم اتاقیام ضربه بدی زدم زیادی ساده و مهربون بودم میدونی 🥲💔 خیلی سخت میگذره اونجا . بعدش یه دختری اومده پیشمون مخبره هرچی میشه سرپرستمون با خبر میشه .دیگه حالم از خوابگاه میخوره نمیتونم همش توحیاط باشم همش مریض میشم 💔🥲

اره دعام کنمن اون ترم یه مشکل بزرگی دقیقا توایام امتحانات واسم پیش اومده بود و همینجوری سرسری میخوند ...

لنتی ترم بالا بودنمم میدونی😂😂

من اگ همه درسای این ترمو پاس شم سال بد مهر میرم سر کلاس

من سمت شرقم

حقیقتا ن دوس دارم ن بدم میاد

ی چی بینش

همین تازه داشتم با مادرم صحبت میکردم و گریه میکردم خیلی جوش بده . بعدش از هم اتاقیام ضربه بدی زدم زی ...

امان از این ادمای کثیف

ار بابا مراقب خودت باش

با احدی نرو نگرد

چون رفیق نیستن 

ن تو اتاقت باش ولی زیاد باشون نگو

منم ضربه ی بدی خوردم ازشون