2777
2789
عنوان

امان از نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 53 پست
لال از دنیا نری تو 😅

برو ددی سایت اینجا چیکار می‌کنی خدایی

حالا البته به من که آزاری نمیرسونی میخوای بمونی هم بمون اما اینجا جای خانوماست محیطش برای آقایون خوب نیست

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلااااام خوبی

سلاااااام دوست نازم 

مرسی ازت🥹

قربونت برم

تو شطور مطوری

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مای مادر جزی از سایت تاپیک خواندن کرتاههبعد مادر شوهر بد بوداهه توی نی نی سایت

داداش تو اگ بد ازدواج با زنت بری تو ی تیم

اصلا اون عروس نگران حرف مادر شوهر،قوم شوهر نیس

چون شوهرش پشتشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
منظورت اینه زنت درمورد مادرت تاپیک بزنه ؟

کلا نظر خوبی دیگه الان رو مادر شوهر نداره بس که تاپیک هارو خونده 

میترسم زن بگیرم بعد هر روز دعوا بشه 😅

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

خیلی از مادرشوهرا مثل مامانا ان بین عروس و دختر هیچ فرقی نمیزارن خیلیم ناراحت کننده نیست😄

مادر مقدسه 

احترامش واجب فرقی هم نداره مادر شوهر باشه یا مادر زن یا مادر مردم در کل دو قشر برای من مقدس هستن یکی مادر یکی معلم 

برو ددی سایت اینجا چیکار می‌کنی خداییحالا البته به من که آزاری نمیرسونی میخوای بمونی هم بمون اما این ...

والا من کاری نه به ددی سایت دارم نه نی نی سایت 

یه صفحه دارم اینجا با خودم حال میکنم و باهم میخندیم 

سلاااااام دوست نازم مرسی ازت🥹قربونت برمتو شطور مطوری

شطور مطوری؟!😐😂😂

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

شطور مطوری؟!😐😂😂

ار😂😂😂🫱🏻‍🫲🏾🤌🏿

زیاد خوب نیستم شنبه امتحاناتم شروع میشه باید برم خوابگاه مرسی

منم شنبه امتحانام شرو میشه

چرا حس می‌کنم تو ی دانشگاهیم؟😂😐😂

ار😂😂😂🫱🏻‍🫲🏾🤌🏿

وات ده ها😂😂بچه ها توی این تاپیک همگی اوکی این؟😂

داداش تو اگ بد ازدواج با زنت بری تو ی تیماصلا اون عروس نگران حرف مادر شوهر،قوم شوهر نیسچون شوهرش پشت ...

وجدانا از کجا فهمیدی 

یه حال خوبی بهم دست داد الان با حرفت 😍