2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میموند اونا نمیگفتن دلتنگ بچش میشه که.میگفتن ترسیده تنها پیش ما بزاره یا مگه میخواستیم بخوریمش ک ...

بگن من بچه ندارم ولی اگه یروزی داشته باشم بچه رو پیش هیچ احدو ناسی تنها نمیذارم حتی مادر خودم 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

خریت کردم

چرا خریت؟طرز فکرتون جالب نیست نباید بخاطر حس خودتون رو حس بچه چشاتو ببندی اونم از گوشت و خون اون زنه دلش خاسته یه شب پیش مادر بزرگش باشه سخت نگیر خودتم فردا برو بمون و بیارش

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
اگه میموند اونا نمیگفتن دلتنگ بچش میشه که.میگفتن ترسیده تنها پیش ما بزاره یا مگه میخواستیم بخوریمش ک ...

اینو یادم رفت بنویسم بدددرک که چی فک میکنن

برادرزاده هام کلی پیش من موندن 

یکیشون دختره مامانش باردار بود پنج سالش بود یک ماه بستری بود پیش ما بود مثل چشام ازش نگهداری میکردم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چرا خریت؟طرز فکرتون جالب نیست نباید بخاطر حس خودتون رو حس بچه چشاتو ببندی اونم از گوشت و خون اون زنه ...

اتفاقا خریت کرده بس کن توروخدا بچه هاتونو پیش هیچکس تنها نذارین

اینو یادم رفت بنویسم بدددرک که چی فک میکنن

😂😂😂😂

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔