2777
2789
عنوان

زشته زن بلند عطسه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست

میدونی البته حق هم داره تا حدودی بعضی تا حد سکته پیش میرن... میتونی موقعی ک داره چرت میزنه وقتیکه صداش میخواد پخش بشه دهنتو روی بالش بذاری حکم صدا خفه کن داره 

...البته فقط موقع بازدم ک صدا بیرون میاد

چرا میشه کنترل کرد

تو میتونی جلوی سرفه کردنت بگیری؟ معلومه که نه چون سرفه و عطسه ...غیر ارادی ان و کنترلش دست ما نیست حالا چه جوریه که سرفه کردن عیب نیس ولی عطسه کنیم زشته ؟ 

چرا امشب انقدر کامنت عجیب و غریب می بینم انگار رد دادن همه 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا میشه کنترل کرد

برا همه نمیشه

دیدم که میگم

همکلاسی من یه خانوم موجهی بودن، دست خودش نبود بلند عطسه میکرد

چند باری بعضی بچه ها خندشون میگرفت سر این قضیه

یه بار یکی از پسرا بهش تذکر داد و دعوا شد سر کلاس بین این دونفر

اگه میتونست کنترل کنه این شرایط رو به جان نمیخرید 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
تو میتونی جلوی سرفه کردنت بگیری؟ معلومه که نه چون سرفه و عطسه ...غیر ارادی ان و کنترلش دست ما نیست ح ...

عطسه رو به راحتی میشه کنترل کرد

من خودم کنترل میکنم

چون خیلی زشته تو یه اداره یا جای رسمی از عطسه تو همه بپرن

درمورد سرفه هم کسی که سرماخورده خب ازش انتظار سرفه هست و نهایتاً دو هفته طول میکشه

ولی عطسه همیشه هست

برا همه نمیشهدیدم که میگمهمکلاسی من یه خانوم موجهی بودن، دست خودش نبود بلند عطسه میکردچند باری بعضی ...

میشه

باید تمرین کرد

شاید برای اون دانشجو ، تا اون موقع همچین موقعیتی پیش نیومده که بفمه باید کنترل منه

عطسه رو به راحتی میشه کنترل کردمن خودم کنترل میکنمچون خیلی زشته تو یه اداره یا جای رسمی از عطسه تو ه ...

خب گل من شما میتونی کنترل کنی ولی همه که عین هم نیستن توانش ندارن چاره چیه قتل که نکردن بیچاره ها یه عطسه هس دیگه طبیعیه 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

تو میتونی جلوی سرفه کردنت بگیری؟ معلومه که نه چون سرفه و عطسه ...غیر ارادی ان و کنترلش دست ما نیست ح ...

کامنت عجیبی نیست عزیزم

نظر شخصی منه

شما هم اگه شخصیتی قائلی برای خودت ، باید به نظرات دیگران احترام بذاری

عطسه رو به راحتی میشه کنترل کردمن خودم کنترل میکنمچون خیلی زشته تو یه اداره یا جای رسمی از عطسه تو ه ...

اعهه واقعا خب چیکار میکنی صداش کم میشه  

بگو 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

باز من اروم عطسه میزنم شوهرم میگه بلند عطسه کنه قشنگ ول بده بیرون...خون دماغ میشی😂😂😂

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
کامنت عجیبی نیست عزیزمنظر شخصی منهشما هم اگه شخصیتی قائلی برای خودت ، باید به نظرات دیگران احترام بذ ...

همچنین شما هم به نظرات دیگران احترام بذار و آدم ها رو بخاطر اعمال طبیعی شون که در اختیار خودشون نیست سرزنش نکن گلم 

شما در جایگاهی نیستی که رو بعضب حرکات و رفتار آدما عیب بزاری ممکنه دو فردای دیگه همون رفتارها از خودت هم سر بزنه آیا خوشت میاد بقیه سرزنشت کنن ؟

هر کسی باید قلق کنترل رو خودش پیدا کنه عزیزم

خب شما جلو عطسه کردنتون رو میگیرن یا صداش کم میشه ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
همچنین شما هم به نظرات دیگران احترام بذار و آدم ها رو بخاطر اعمال طبیعی شون که در اختیار خودشون نیست ...

من نظر شخصیم و گفتم 

و از نظر من قابل کنترله ، مخصوصا تو جاهایی مثل کلاس درس

حالا خونه کنترل هم نشه مهم نیست