zxnm مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 819 عنوان حس شش تورو خدااا بیا بگو م دوسم داره یانه😢😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 46 پست ازدواج چی میکنیم؟ دعات میکنمممم بخدا😢 دیروز | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darmasirmahdi عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 459 روزی خودت زیاده تو اولین فرصت بفکر یه اقدام درآمدزا باش...تو روزی ات زیاده چقدر به حست ایمان داری عزیزم؟امیدوار باشم ینی؟
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3715 فهموندم😑البته همون غیرمستقیم..دیگه نمیدونم گرفته منظورو یانه🥴 اگه شک داری یبار دیگه بفهمون اگه نیومد بهترش رو ملاقات میکنی چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3715 چقدر به حست ایمان داری عزیزم؟امیدوار باشم ینی؟ من چندین بار جواب دادم تو سایت اما تمرکزم رو از درس میگیره بخاطر همون معمولا جواب نمیدم امشب هم دلم خواست جواب بدم ولی ۹۰ درصد درست در میاد حسمبه تازگی یه دعوا داشتی با کسی؟ یه دلخوری عمیق؟ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3715 چشم عزیزم شما هم کنکوری؟میشه بگی ازدواجم با کیه هنوز ندیدیشعجله نکن اول موفق شو چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
پفیلا_تند عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 3188 من چندین بار جواب دادم تو سایت اما تمرکزم رو از درس میگیره بخاطر همون معمولا جواب نمیدم امشب هم دلم ... عزیزم اگر اذیت نمیشی میشه منم بگی دانشگاه اون چیزی ک میخام میارم ؟ آزمون یکشنبه مو قبولم ؟
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3715 عزیزم اگر اذیت نمیشی میشه منم بگی دانشگاه اون چیزی ک میخام میارم ؟ آزمون یکشنبه مو قبولم ؟ کنکوری جواب نمیدم معمولا اما میاری دانشگاه رو واسه یکشنبه هم بین بخون چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
پفیلا_تند عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 3188 کنکوری جواب نمیدم معمولا اما میاری دانشگاه رو واسه یکشنبه هم بین بخون مرسی عزیز دلم
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3715 اها ، فقط کنجکاوم🙂😂 وایساااااتو دانشگاهبشین بخون چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 854 وایساااااتو دانشگاهبشین بخون چشم😂میخونم فقط یه وقتایی مودم میاد پایین
darmasirmahdi عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 459 من چندین بار جواب دادم تو سایت اما تمرکزم رو از درس میگیره بخاطر همون معمولا جواب نمیدم امشب هم دلم ... مرسی که جواب دادی زیاد جدی نبود ولی باشوهرم یکم بحث کردیم
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3715 چشم😂میخونم فقط یه وقتایی مودم میاد پایین اگه بگم از فردا بخونی سرنوشتت بهتر نوشته میشه هم باز مودت میاد پایین؟ بخون خانم دکتر چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3715 مرسی که جواب دادی زیاد جدی نبود ولی باشوهرم یکم بحث کردیم خوشی بیشتری میاد تو زندگیت آینده روشنه عزیزم فقط خوش باش و شکرگزار نعمتهات که بقیه آرزوشونه چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 854 اگه بگم از فردا بخونی سرنوشتت بهتر نوشته میشه هم باز مودت میاد پایین؟ بخون خانم دکتر ارع چرا که نه😢😍چه مهربونی شمااا
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3715 ارع چرا که نه😢😍چه مهربونی شمااا برم که از ۵ پاشم واسه درسبه خودت ایمان داشته باش چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی