2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من روحی دارماستیل خوبیش چیه مگه

از این نظر ک میگن غذا پختن توش برای سلامت بدن خوبه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
خوب راضی هستی ازشون؟؟

راست‌ش کاربردی ندارن در حد گرم کردن شیر و این چیزای مایعاتی 

چون من خورشت داخل زود پز میزارم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم برای سلامتیش روح خریدم/:بفکر افتادم با تاپیکت

چی بگم،من تحقیق کردم میگن اینا خوبن،ولی تو برندش شک داشتم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
راست‌ش کاربردی ندارن در حد گرم کردن شیر و این چیزای مایعاتی چون من خورشت داخل زود پز میزارم

اها،ممنون

حالا مارک برا چیه یه قابلمس دیگهآپشن خاصی ندارهالان رو مارکا هم تقلب میکنن

خوب می‌خوام اصل باشند🙂🙂

من یه قابلمه استیل هفت لایه خریدم .تهش کلفت و دیواره هاش نازک اصلا راضی نیستم چون پیاز بخوام سرخ کنم اطراف دیوارها نازکه میسوزه وسط هنو خبری از سرخ شدن نیس

فقط بدرد برنج میخوره ک اونم از تایمت باید زودتر خاموش کنی چون کلفتع تا خنک بشه برنجت نسوزه