2777
2789

سلام 

توروخدا یه راهکار اساسی بگید چیکار کنم 

چرا شوهرم با من اینطور بد رفتار میکنه 

سکوت کنم دعوا کنم چه کنم

خیر سرم چند روزی بود خونه مادرم بودم البته شوهرم خودش گفت بمون 

آدم اومدنی باید طرف محبت کنه دلتنگ شده باشه  

شوهرم اومد دنبالم من قرار بود اول برم امتحان بدم بعد برم دکتر 

مادرمم کاری بیرون داشت به اصرار زیاد شوهرم اومد 

خب ما رفتیم تا ۱۱ اینا کار خودمون طول کشید 

بعد تا ۱ اینا هم کار مامانم

هی برگشتنی میگفت کار مادرت علافمون کرد 

منم گفتم خودت اصرار کردی بیاد دیگه چرا منت میزاری سر آدم 

بعد این هیچ اومدیم خونه من از سردرد داشتم میمیردم قرص توردم خوابیدم فرق نکرد با اون حال شام پختم بعد گذاشتم ظرفا بمونه چون نمیتونستم بشور 

هی میگفت پاشو بشور 

الکی تعارف کرد ببره دکتر 

اصلا نگران نبود 

حالا اگه خواهر و یا مادرش بودنا قیامت به پا میکرد 

بعد یا میگفت پشتمو ماساژ بده 

بعداین هم باز به کنار 

میگفت میخوام برم پاسپورت بگیرم مادرم اینا رو ببرم زیارت 

ولی بچه ها بیشتر از یکساله عروسی کردیم ماه عسل نبرده منو 

تابستون میخواستیم بریم زیارت گفتم فلانی من نظر دارم مادرمو هم ببرم خرج سفرشو خودم میدم مادرم تازه اومده بود ولی نظر داشتم گفتم توهن مادرتو بیار 

گفت نه مامان من نمیاد مامان تو هم نباید بیاد 

بعد کلا جور نشد بریم 

و بعد هم مادرش ایتا مهمون داشتن بدون گفتن به من کل میوه های یخچالو خالی کرد برد داد به اونا 

بچه ها بخدا دیگه واقعا صبرم لبریز شده 

و شوهرم یه دقیقه خونه پیشم نمیمونه 

یا موقع خواب خونس یا غذا یا چی بشه یک یاعت بمونه خونه 

وگرنه همش خونه مادرشه 

نمیفهمه شب روزه صبحه همیشه اونجاست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه شوهرت معنی ازدواج و تشکیل خانواده رو نمیدونه و هیچوقت نخواهد دانست. مشکل اکثر خانمهاست گلم. تنها نیستی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel