2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

كاش به جاش شانس خوبي داشتم

واقعا زن داداش من کل خواهرها نه تحصیلات بالایی دارن نه اندام خوبی ولی خیلی خوش شانس هستن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

هرکی یه ایرادی از خودش درمیاره. کلا بخوای زوم کنی هیچکس بی نقص نیست. الان خواهر من هیکلش عالیه ولی همش به یه چی گیر میده. نمیدونم اینجای پام اینجوریه اونجاش باید سفت تر شه. ولی هرکی میبینتش بهش میگن هیکلت عالیه

یاد یه شعر افتادم

سیه چرده ای را کسی زشت خواند 

جوابی بگفتش که حیران بماند

نه من صورت خویش خود کرده ام

که عیبم شماری که بد کرده ام

تو را با من ار زشت رویم چه کار

نه آخر منم زشت و زیبا نگار

ما توی زیبایی و زشتی خودمون نقشی نداریم بنابراین من نه از زیبایی هام خوشحال میشم نه از زشتی هام ناراحت نه به زیاییم افتخار میکنم نه از کاستی های ظاهریم شرمنده میشم

من خدا دادی اندامم خوبه ینی کسی ببینه میپرسه بدنسازی میری در صورتی وه تا حالا باشگاه نرفتم در کل حس خاصی ندارم 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

قبل زایمان وبارداری داشتم خیلییی دوسش داشتم 

شکم صاف و سفت کمر باریک

ماهیچه های رو فرم محکم ، پوست کشیده 

الان همشون به باد فنا رفته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
قبل زایمان وبارداری داشتم خیلییی دوسش داشتم شکم صاف و سفت کمر باریکماهیچه های رو فرم محکم ، پوست کشی ...

وو باسن برجسته

فقط همین آخری مونده برام بقیه اش از بین رفتن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم