2777
2789
عنوان

بیاید ببینیم حس ششم کی قوی تره

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 604 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قدت متوسط ،چشات خوشگله ،ابروهات هشتی ،عاشق سینما و تئاتر، عاشق ادکلن های تلخ

درباره منم بگو..

به نظرت ظاهرم چ شکلیه؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

قرمز

توروخدا جواب منم بدید براتون ۲۰ تا صلوات میفرستم اول اینکه دندون قبول میشم سال اول یا نه بعد اینکه آبروم حفظ شده یا نه و آخر هم اینکه آیا دوستای مدنظرم از من بدشون میاد و پشت سرم حرف میزنن و چیزیو ازم پنهان میکنن یا نه

قدت متوسط ،چشات خوشگله ،ابروهات هشتی ،عاشق سینما و تئاتر، عاشق ادکلن های تلخ

عزیزم مستقل میشم و تو راهی که دارم میرم موفقیت دارم ؟ درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ با چه فردی؟چه زمانی؟ سنتی هست یا عاشقانه ؟ لطفاً هرچیزی که درمورد ایندم حس میکنی بگو ، ممنونم

مرسی عزیزم انشالله بهترین ها برات اتفاق بیافتن

همچنین دورت بگردم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من حس شیشمم ت رابطه های خودم خیلی قویه رد خور نداره هر چی بیاد ذهنم همون میشع

توروخدا جواب منم بدید براتون ۲۰ تا صلوات میفرستم اول اینکه دندون قبول میشم سال اول یا نه بعد اینکه آبروم حفظ شده یا نه و آخر هم اینکه آیا دوستای مدنظرم از من بدشون میاد و پشت سرم حرف میزنن و چیزیو ازم پنهان میکنن یا نه

من حس شیشمم ت رابطه های خودم خیلی قویه رد خور نداره هر چی بیاد ذهنم همون میشع

وآسه منم همینجوری میگی محمد کاظم ازم ناراحته اگه اره چرا؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!