2777
2789
عنوان

بیاید ببینیم حس ششم کی قوی تره

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 604 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مهدی چشاش مشکی با موهای فر ؟ نه پسره قبلا یکی تو زندگیش بوده اره قبول میشی

سلام عزیزم اگر جواب دادید ایت الکرسی میفرستم براتونـ

حس همسرم نسبت به من چیه

برای اینکه عاشقم باشه همیشه بنظرت باید چکار کنم

کی باردار میشم اگر شدم جنسیتش ؟

پروژه ای که همسرم برداشته پول توش هست؟

کنکور قبول میشم؟ رتبم خوب میشه؟

لایک نکنید !
اره😂

مطمینم اردیبهشت نیستی..

فروردین یا خرداد

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

معدلم چند میشه؟

حس می کنم ۱۸ و خرده

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

هستی

اره جانم

بنظرت اون حرفی ک راجبش گفتن کی یکیو میخاستعمن زاپاسش بودم درستع؟

عزیزم کدوم حرفو میگی یادم نیست

نه من یکی بهم راجب پارتنرم این حرف رو زد گلمک گفتن یکی دیگه رو میخاستع من زاپاسش بودم😐

من همچین حسی نمی گیرم راستش

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک فرج یا الله 

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره

واسم صلوات بفرستید

خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️

انشالله خداوند متعال حاجت رواتون کنه🙏🥺❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا