2777
2789
عنوان

بیاید ببینیم حس ششم کی قوی تره

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 604 پست
استرسی؟یه چیزی تو زندگیت بوده یا هست همین الان برات مهمه نمیدونم بخدا دقیق چیه ولی مدام استرس داری ب ...

رنگ چشام 

و لطفا حست رو درمورد اینده ازدواجیم بگو، همسرم فوت شده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پشمامممعزیزم سه تای اول دقیقااا زدی تو خال..ولی نه عزیزم بور نیستم موهام مشکی و فره...عزیزم به نظرت ...

خواستم بگم موهات فره بخدانمیدونم چطوری ننوشتم ،آره عزیزم موفقیت داری و ی چیزی ک حس عجیب بهم میده ازدواجه یعنی حس میکنم ازدواج میکنی

استرسی؟یه چیزی تو زندگیت بوده یا هست همین الان برات مهمه نمیدونم بخدا دقیق چیه ولی مدام استرس داری ب ...

بلیییییییییی😍😍😍😍

همش درسته عاشق چادرم ولی هنوز چادری نشدم

شاید بشم نمیدونم 

بقیه همش درسته همششش🥺😍

استرسمم یکیش برا قبولیم تو دانشگاه فرهنگیان 

و یکیش بخاطر کسی که دوسش دارم 

درباره این دوتا چی حس میکنین؟ بنظرتون دانشگاه فرهنگیان قبول میشم؟ 

کسی که دوسش دارم بهم پیام میده؟ 

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

خواستم بگم موهات فره بخدانمیدونم چطوری ننوشتم ،آره عزیزم موفقیت داری و ی چیزی ک حس عجیب بهم میده ازد ...

ای وای چ جالببب..

هنوز کیسی هم نیست اخههه😂😂😂😂😂

یهو درمیاد یعنی؟؟؟😂😂😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

رنگ چشام و لطفا حست رو درمورد اینده ازدواجیم بگو، همسرم فوت شده

چشمات ته مایه قهوه ای داره ؟یا یطوری مشکیه از دور ولی همون قهوه ای پایه ثابتشه؟درمورد آینده ات چیزی رو حس نمیکنم برا ازدواجت عزیزم

اقا فصل تولد منو بگیددد😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بلیییییییییی😍😍😍😍همش درسته عاشق چادرم ولی هنوز چادری نشدمشاید بشم نمیدونم بقیه همش درسته همششش🥺� ...

هم قبول میشی هم طرف بهت پیام میده نگران نباش ،فقط این طرف خواستگاری اومده؟یا در حد دوست داشتنه؟