خوبه که دختر یه وقتایی خودش حساب کنه اونم نه اینکه بخواد دنگ خودش و بده مثلا با پسره اوکی شد از روی دوستی یه وقتایی کلا اون حساب کنه
ولیی به شخصه اصلااا نمیپسندم قرار اول دختر حساب کنه
تو دعوتش کردی؟ اون داره بخاطر تو میاد تو دعوتش نکردی
اینا هیچی جز فاز روشنفکری الکی نیست
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اه تورو خدا دست بردارید انقدر ارزش زنارو پایین نیارید ینی چی من حساب کنم همین کارارو کردید وسرا انقدر پرو شدن زن نمیگرن و ب قول خودتون پرنسس شدن خداوکیلی دلتون میاد پولی ک پدرتون یا خودتون با هزار بدبختی درمیارن خرج این مفت خورا کنید