2777
2789
عنوان

شما به چه دختری میگید باسواد

65 بازدید | 8 پست

به جز کسی که درسشو تو مدرسه یا دانشگاه میخونه...به چه کسی میگید باسواد؟ من به مامانم میگم ادم باسوادیم هرچند دانشگاه ازادم که به نظرم ربطی نداره

دلیل دارم واسه گفته ام

فکر میکنه اعتماد به سقف دارم اما درواقع نسبی بهش گفتم و هیچ اعتماد به سقفی پشتش نیست

نسبت به همسال هام....

دختر رشتی😍😍😍دانشجو کامپیوتر

دانشگاه دولتی و آزاد فرقی نداره از نظر سواد دیگ لیسانس یا فوق لیسانس دارن میگن درس خونده

نه اصلا سواد به اینا نیستت

کسی که کتاب میخونه پادکست گوش میده

خودش کتابش داره چاپ میشه

فن بیان داره

مهارت بلده

اینارو میگن باسواد به نظر خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملاک من برای با سوادی تحصیلات آکادمیک نیست

من به کسی که کتاب میخونه و مطالعه آزاد داره و منبع صحبتاش از باد هوا نیست و بر اساس یه دانش و منبع موثقه حرف میزنه میگم با سواد

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

سواد ها انواع دارن.. درهر زمینه ای سواد کافی داشته باشه.. سواد رسانه.. ارتباطات.. اقتصادی.... از رفتار ودانشی که داره مشخصه چقد باسواده.. طرز رفتار حرف زدن.. شخصیت.. 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
سواد ها انواع دارن.. درهر زمینه ای سواد کافی داشته باشه.. سواد رسانه.. ارتباطات.. اقتصادی.... از رفت ...

افرین خیلی خوب بازش کردی

سواد رسانه و اقتصادی رو چطور ارتقا بدیم؟

چه کتابایی رو معرفی میکنی؟

افرین خیلی خوب بازش کردیسواد رسانه و اقتصادی رو چطور ارتقا بدیم؟چه کتابایی رو معرفی میکنی؟

اینا رو مطالعه نداشتم ودنبالش نرفتم ولی اگه علاقه داری درموردشون مقاله بخون.. کتابای مربوطه.. گوگل سرچ کنی میاره.. باکسایی که این حیطه هستن صحبت کن... 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79