2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبيعي موفقيت أميز✌️

وای اگه قصد بارداری ندارین حتما ی روش مطمعن انتخاب کنین من پنج سال بااین روش موفق بودم اما یک سال بعد زایمانم باهمین روش باز باردار شدم 😐 فهمیدم طبیعی اصلا روش جلوگیری نیس

وای اگه قصد بارداری ندارین حتما ی روش مطمعن انتخاب کنین من پنج سال بااین روش موفق بودم اما یک سال بع ...

١٦ سال سر همين روش هستيم.خيلي جدي هستيم.

خب شما همسرتون سوتي داده.

من همسرم ميدونه اگر سوتي بده

اخرين روز زندگي مشتركش با من هست.و براي همين مثل …ميترسه و احتياط ميكنه

💕

چن سال راحتی گلمبنظرم می ارزه

م الان یکسال و خورده جلوگیرس دارم اره خوبه 

کان دوم میارزه ولی واقعا دستگاه خیلی گرون نمیشه اصلا بزاری 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

پارسال مرکز بهداشت انجام می‌داد با ۳۰۰ت...الان دیگه انجام نمیدن

اهوم بخاطر جمعیت کم شده واسع همین 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

١٦ سال سر همين روش هستيم.خيلي جدي هستيم.خب شما همسرتون سوتي داده.من همسرم ميدونه اگر سوتي بدهاخرين ر ...

چه ربطی داره با پیش اب باردار میشه 

امكان زير يك درصد داره در تحقيقات

نمیدونم درصدشو ولی خیلیا بادار شدن دقیقا وقتی نمیخوای میبینی شد 

عزیز به حرف هیچ کس گوش نده بدنتو بشناس و با پزشک مشورت کن 

من هم طبیعی بود هم کاندوم یعنی با کاندوم هم به صورت طبیعی جلوگیری داشتبم پلی کیستیک هم بودم الان سومی باردارم 

این سری میخوام لوله هامو ببندم با دکتر صحبت کردم گفتم یه چی بهت میدم ببند بره