2777
2789
عنوان

حاضرین آپارتمان نوساز تون با یه خونه قدیمی عوض کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به شرایط خونه محیط و.... داره 

ولی من حرفش میشه خونه نو تمیز قشنگمو بدم خونه قدیمی بشینم غصه ام میگیره  

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

بله ولی بازسازی میخواد ولی اگه۳۰سال هست به نظرم چندان هم قدیمی نیست بهتر از اپارتمان هست

ولی بگم به شخصیتت هم وابسته اس

من خودم به شخصه اپارتمان ترجیح میدم امنیتش بیشتره زندگی راحت تره حیاط نداری جارو بزنی البته شاید چون از اول عمرم اپارتمان بودم اینطور شدم نمیدونم

من میگم اون زمین شریکی بسازیم با پول آپارتمان دو طبقه یه طبق ما یه طبقه اون دیگه پس اندازم میمونه وا ...

ما اپارتمان داريم اما دنبال خونه ويلايي ميگرديم

خونه ويلايي حياط دار خيلي عاليه

البته من اصلا حوصله خونه ساختن و اينارو ندارم

چرا؟؟

سیصد متر زمینه اپارتمان از در واحد بیای بیرون هیچ اختیاری نداری... اون سیصد متر زمینو بسازی میتونی حداقل دوازده واحد ازش در بیاری. همینطوری هم زندگی کنی اسایش داری داخلش