2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر زود کوتاه میام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 54 پست
به نظر من خوبه که آدم کینه ای نباشه

اره درست میگین کینه ای نبودن خیلی خوبه 

ولی گاهی اوقات توی دعوا لازم هست که یه کم جدی تر باشه آدم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اره درست میگین کینه ای نبودن خیلی خوبه ولی گاهی اوقات توی دعوا لازم هست که یه کم جدی تر باشه آدم

بله جدی خوبه ولی کینه خوب نیست  من به این اصل معتقدم که کینه روی روان هم تاثیر منفی داره

کاربر آقا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله جدی خوبه ولی کینه خوب نیست من به این اصل معتقدم که کینه روی روان هم تاثیر منفی داره

قطعا حرفتون درسته👌🏻من منظورم جدی بودن بود

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ناراحت شدم عزیزم ان شاالله بهترین ها برات اتفاق بیوفتهمنم دستوپام و کل بدنم مخصوصا فکم میلرزه شدید.ن ...

کاملا درکت میکنم کاش همچین اتفاقی دیگه برات نیوفته🥲

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

ملیکا سنگاتو با خودت وا بکن، اگر همه چیز جدی شد اصلا دوست داری با این آدم ازدواج کنی؟؟!! اگر آره که باید شرایطش رو بپذیری، میتونی ؟؟

اگر نه ، دوست نداری باهاش ازدواج کنی که رابطتون فایده نداره، فقط الکی به هم وابسته میشید، خوب فکراتو بکن دختر خوب و تصمیم بگیر، مهم ترین تصمیم زندگیته.

خوب فکر کن و معیاراتو بهش بگو اگر به هم نخورین که رابطه تون بی فایده ست.

ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...‌‌《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》

حضوری همدیگرو ببینید حرفاتون رو بزنید، اینجوری داری ضربه میخوری، پشت گوش ننداز دختر تصمیم درست رو بگ ...

قصدم همینه آروم آروم تمومش کنم

ی جور ک خودشم سرد شده باشه  یهو آسیب نبینه🥲

این مدت هم کمتر باهاش صحبت میکنم

مثل گذشته ی خودش ک یهو ۱ ماه ازم خبر نمیگرفت...

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ملیکا سنگاتو با خودت وا بکن، اگر همه چیز جدی شد اصلا دوست داری با این آدم ازدواج کنی؟؟!! اگر آره که ...

تفاهم نداریم

چیزای ک قبلا پذیرفته رو الان دیگه قبول نمیکنه

نمیخوام اذیت شه و یهو بگم همه چی تموم

کم کم تمومش میکنم

خودشم ۲ سال پیش همینطوری جدا شد

اول دو هفته خبر نمیگرفت بعد شد ۱ ماه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂