مادر شوهرم توهمی و اینا هم نبود ..میگفتن دو سه روز هی صداش بلند میگفت چرا اینا نمیرن چرا دارن نگام میکنن پاشید برید دیگه وقتی تنها بود بعد دو روز هم فوت شد
لحظه مرگشم خیلی ترسیده بود معذرت بنده خدا خودشو خیس کرده بود 💔
پدربذرگ و مادربزرگم جلو چشم خودم فوت کردن ولی همچین چیزی من ندیدم
قرار نیست آبشار راه بیوفته که
شاید حجم ادرار مثانه اشون خیلی کم بوده و چیزی بیرون نیومده یا خیلی کم اومده
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پدربزرگ منم آلزایمرداشتن قبل فوت اونایی روکه فوت کرده بودن رومیدیدمیگف اومدن توااتاق خیلیم سخت جون دادوخیلی انسان خوب وباوجدان بودن وشدیداحلال ونروم سرشون میشد وخیلی توزندگی سختی کشیده بودن ولی خیلی سخت جان دادن
ب هرحال من بار اوله همچین چیزی میشنوم و تا حالا ندیدم
بالاخره هر چیزی اولین بار داره دیگه😁
فکر میکنی چرا اعدامی ها رو قبل از اعدام پوشک میکنن
به همون علته که گفتم
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
منم مادر شوهرم قبل فوتش یعنی یکی دوساعت قبلش به یک جا نگاه میکرد و میگفت خدایا باز اینا اومدن برای من خیلی جالب بود مطمئن بودم یه چیزهایی داره میبینه بعد دوساعت فوت کرد خدابیامرزتش آدم خوبی بود 🖤
😂😂😂باورکن این یکی رو اصلا نشنیدم واقعا پوشک میکنن🙄
اره بندگان خدا رو