2777
2789
عنوان

من و شوهرم همخونه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهرم از محرم مریض خونه خوابیده بااینکه تماممخارج زندگیشون باهمسرم اما این زنگ های وقت وبی وقت خواهراش خسته ام کرده بود با برادرش صحبت کردم گفتم  تصمیم قطعی برای طلاق گرفتم.اونم باخواهراش صحبت کرد پاشون فعلا کوتاه کردن توهم بهتر با کسی که شوهرت حرف شنوی داره صحبت کنی 

شهر غریبم نزدیکم کسی رو ندارم که امشب هشت و نیم شب رفتم مغازه کلی حرف بارم کرد گفت چرا شب رفتی بیرون

میگفتی مگه مردی هم هست ک من نرم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

بگو هفته ای چهار بار برو ،کم کم سه بارش کن ....

اینجوری از عادت درمیاد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
داغشون تازس شاید میخاد خانوادشو تنها نذاره فعلا. اصلا قبول نکن برگردی چون میشی زن دوم شوهرت ولی اینط ...

اره مخصوصا که یه خواهر شوهر هفت ساله دارم از قبل باباشم وابستگی شدید به شوهرم داشت یجا که بودیم کلا خونه من بغل شوهرم بود با شوهرم صحبت میکردم از حسادت گریه میکرد.

یبار بهم گفت نیای جدامیشیم ولی من واقعا جدایی رو به زندگی با یه مرد رفیق باز بچه ننه که نمیتونه یه مستاقل حتی برا زنش بگیره رو ترجیح میدم