2777
2789
عنوان

دوستان علت بالا بودن گلبول سفید می‌تونه عمل پا و پلاتین گذاشتن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 43 پست
اول سوالمو جواب بدهدکترت راجع به wbc ات چی گفته؟ این سوالارو از دکترت نپرسیدی؟

سوالت نیومده برام عزیزم.کجا فرستادی ؟نیست دوباره نگاه کردم نیست .

دکتر چند جا رفتم گفتن خیلی بالاست.گفتن احتمالا بیماری داری و نمیدونی مثلا سرما خورده بودی یا تب کردی.گفتم نه مریض نبودم تا جایی که یادمه .گفتن پس اگه شک داری دوباره آزمایش بده.تکرار آزمایش هم که دادم بازهم همون جواب ماه هفتم درآمد و خیلی ترسیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم ماهه چندمه بارداریته؟نگران نباشاین که استرس داسته باشی خیلی بدهشاید خودت زیاد اثرات بدش رو ح ...

قربونت من هفته 32هستم یعنی ماه هشتم بارداری.

توکل بر خدا .این حرفا که زدی یعنی جایی شنیدی یا دیدی 

یعنی خیالم راحت باشه و دوباره دکتر نمی‌خواد برم و پیگیر نشم؟

من بدجور استرس دارم بیش از حد و اندازه 

یه چیزی بهت بگم؟میدونستی استرس یکی از علت هاییه که باعث میشه گلبول سفیدت بره بالا تو دوران بارداری؟ا ...

اها پس بخاطر ناراحتی و استرس بالاست.

یعنی خوب میشم عزیزدلم؟

بنظرت کی میاد پایین و نرمال میشه ؟

قربونت من هفته 32هستم یعنی ماه هشتم بارداری.توکل بر خدا .این حرفا که زدی یعنی جایی شنیدی یا دیدی یعن ...

عزیزم من مامایی میخونم

تو سه ماهه اخر بارداری تا ۱۷ هزار طبیعی هستش

حالا چکاپ میخوای کنی بد نیست

وای خب تو این ماه برات عادیه

اصلاااا نگرانی نداشته باش

اسی اف شدی چون بارداری و خیلی استرس داری جوابتو مینویسممن پزشکمwbc بالا توی بارداری طبیعیه و از فرای ...

الهی فدات بشم که اینقدر مهربونی و بخاطر یک بیمار از خواب قشنگت زدی.

انشاءالله موفق بشی قطعا دکتر خیلی مهربون و باوجدانی میشی که توی دنیا مجازی دلت سوخت و داری پیگیر میشی جواب منو بدید.نت ضعیفه اینجا خوزستان .شرمنده اگه پیام دیر میرسه .

پس خداروشکر دیگه خیالم راحت بشه.الهی خدا دلت شاد کنه که منو خوشحال کردی .الهی خدا عزیزانت حفظ کنه آبجی 

اها پس بخاطر ناراحتی و استرس بالاست.یعنی خوب میشم عزیزدلم؟بنظرت کی میاد پایین و نرمال میشه ؟

از نظر روحی اروم باش

هر چیزی که باعث میشه بهت استرس وارد بشه

عواملی که حساسیت داری

باعث الرژی میشه برات

و یه چیزایی که باعث میشه سیستم ایمنیت رو تحریک کنه دوری کن

تو این هوا بیرون حواست باشه

ماسک بزن 

رو بوسی با هر کسی نکن

کسایی که مریضن پیششون اصلا نرو

یه متخصص هم حالا خواستی برو دارو های کنترلش و بدن

ولی نگران نباش اصلا

این مراقبتا رو داشته باشی

سیستم ایمنی تحریک نمیشه

و گلبول سفید زیاد نمیسازه

تا چقدر میره بالا عزیزم؟من باردارم و عمل پلاتین پا انجام دادم یعنی ممکنه بخاطر بخیه های عمل باشه بال ...

مجردم 

بپرسید از دکتر ولی احتمالا همونه بخیه تاثیر داره فکر کنم میگم دکتر به من گفت حتی ی زخم کوچیک بخیه که دیگه ...

لطفا برای ازدواجم دعا کن...منم برات جبران میکنم  

الهی فدات بشم که اینقدر مهربونی و بخاطر یک بیمار از خواب قشنگت زدی.انشاءالله موفق بشی قطعا دکتر خیلی ...

مرسی از لطفت عزیزم

واسم دعا کن این مشکلی که دارمو بتونم تصمیم درستی براش بگیرم 🌸

سوالم همینیه که ریپلای کردی😂😂❤️متخصص این حرفارو بهت زد؟

اها عزیزم من گیجم.خخخخخخخ 

فکر کردم قبلش فرستاده بودی.

نه قربونت چند دکتر و ماما و متخصص رفتم هیچکس نگفت و منو ترسوندن.حتی اکو قلب و نوار قلب و آزمایش و چکاپ کامل گرفتم...هیچکس این حرفاتو بهم نگفت وگرنه اگه کسی مثل شما حذف زده بود من تا این حد نمی‌ترسیدم و به حالت سکته درآمدم هزارتا فکر به سرم زد از بس استرس وارد کردن .خداااااا خیررررت بده .بوووووووس

عزیزم من مامایی میخونمتو سه ماهه اخر بارداری تا ۱۷ هزار طبیعی هستشحالا چکاپ میخوای کنی بد نیستوای خب ...

قربووووووونت برم پس مامایی هستی موفق باشی عشقم. بهتر از هزار دکتر متخصص بهم امید دادی.نمیدونی چقدر منو ترسوندن.الهی به هر چی دست بزنی طلا بشه.خدا خیرتون بده واقعا پس حق دارم همه دوستانم نی نی سایتی هستن وگرنه توی واقعیت همه منو الکی ترسوندن

از نظر روحی اروم باشهر چیزی که باعث میشه بهت استرس وارد بشهعواملی که حساسیت داریباعث الرژی میشه برات ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی های قشنگت .خدا خیرت بده .والا چی بگم استرس که نمیتونم کم کنم چون مشکلات زیادی دارم و حرص میخورم چرا خدا این مشکلات بزرگ برای من اجازه داد وارد بشن.شب و روز ناراحتم و گریه میکنم .اصلا نمیتونم کنترل کنم تا وقتی خدا برام معجزه کنه 

قربووووووونت برم پس مامایی هستی موفق باشی عشقم. بهتر از هزار دکتر متخصص بهم امید دادی.نمیدونی چقدر م ...

فدات بشم مامان مهربون و قشنگ 

ان شاءالله خیلی زوددد برات بگذره و نی نی خوشگلت خیلی راحت و خوب به دنیا بیاد عزیزم

نه استرس برات خیلی بده نگران نباش

دوران خطرناک سه ماه اول و دوم رو گذروندی خداروشکر

فقط الان استرس و ناراحتی بده که خدایی نکرده سبب زایمان زودرس میشه

فیلم های شاد و کمدی نگاه کن

همش خوشحال باش

از هر چیزی که باعث ناراحتیت میشه دوری کن

اون کارایی که گفتمم رعایت کن

ان شاءالله که همه چیز برات خوب پیش بره دورت بگردم من

عزیزدلمی 

میبوسمت عزیزدلم

مجردم بپرسید از دکتر ولی احتمالا همونه بخیه تاثیر داره فکر کنم میگم دکتر به من گفت حتی ی زخم کوچیک ب ...

اره عزیزم مرسی گلم.فدااات

انشاءالله روزی شما برسه عروس بشی و بچه دار بشی و این آزمایشات رو بدی  

حالا اینجا چندتا ماما و پزشک خیلی خیالم راحت کردن خدا خیرشون بده الهی خدا همیشه دلشون شاد کنه.تازه نفسم اومد بالا با حرفای آرام بخش که بهم زدن و دلسوزانه توصیه هایی که کردن

ممنون عزیزم بابت راهنمایی های قشنگت .خدا خیرت بده .والا چی بگم استرس که نمیتونم کم کنم چون مشکلات زی ...

قربونت برم هیچ چیز خدا بی حکمت نیست

قطعا یه حکمتی داره تمام اینا

ان شاءالله با ورود نی نی

برکت تو زندگیت سرازیر شه زندگیت گلستون شه

حتما حکمتش اینه قدم نی نی برات خیر باشه و تک تکش رفع بشه فدات شم