2777
2789
عنوان

به نظرتون فهمیده منم یا ن خانومای باتجربه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونیکه همچین زری زده رو تگش کن اول و اخرشو یکی کنمیارووووو دروغ گفته عشقم بهتفکر کردی اینو راست میگه ...

بعد از اینکه سیم کارت رو شکوندم و یکی از اکانت های اینستاش رو بلاک کردم دیگ خبری تشد ازش

در صورتی که تو تل یا اون اکانت اینستاش میتونست پیام بده فقط دیدم اکانتی که به من داده بود رو غیر فعال کرده 

خیلی عاشق بود😓یه دفعه دیگ کات کردیم دوباره برگشت 

گفت کلی مشروب خوردم حالم خوب نیس 

بعد از اینکه سیم کارت رو شکوندم و یکی از اکانت های اینستاش رو بلاک کردم دیگ خبری تشد ازشدر صورتی که ...

ببین

تو زندگیت اگه ی تصمیم تمیز و درست گرفته باشی همین رفتارت بوده که قاطع برخورد کردی

اون دوست داشتنش حرف بوده فقط حرف

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

اخه از کجا فهمید من که حرف نزدم اصلا دلم نمیخواد فکر کنه دنبالشم

انقد لاشیه که این چیزارو خوب میدونه

کی وقتی اشتباه زنگ میزنه حرف نمیزنه

بعدش میبندتش به زنگ

ببینتو زندگیت اگه ی تصمیم تمیز و درست گرفته باشی همین رفتارت بوده که قاطع برخورد کردیاون دوست داشتنش ...

از این میسوزم که وقتی فهمید پیج فیکش لو رفت 

گفت اصلا دیلیت میکنم 

و من خون گریه میکردم چرا دیلیت کردی میخواستی نفهمم چه گندی زدی 

بعد حالا میبینم اصلا دیلیت نکرده😐مگه میشه قید این همه دختر و فالور رو بزنه 

از این میسوزم که وقتی فهمید پیج فیکش لو رفت گفت اصلا دیلیت میکنم و من خون گریه میکردم چرا دیلیت کردی ...

چندسالتونه هردو و چندوقته باهمین