2777
2789
عنوان

اعتماد تو رابطه چجوری بوجود میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 16 پست
خب باید همو ببینین پایه اعتماد علاقه مند شدن دو طرف بهمه همینجوری که نمیشه

من خیلی میترسم از اینکه علاقمند شم دوباره و بازی بخورم و اینحوری میترسم عشق بدم نمیدونم چجوری میشه اعتماد کرد چجوری میشه این ترس از بین بره باتوجه به اینکه اوایل رابطه همه خوبن

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من خیلی میترسم از اینکه علاقمند شم دوباره و بازی بخورم و اینحوری میترسم عشق بدم نمیدونم چجوری میشه ا ...

نه اصلا خودتو اول کاری وابسته نکن برو چند جلسه همو ببینین اخلاقیاتش دستت بیاد ببین آدم درست حسابی هست یا فقط قصد سرگرمی داره همین اومدنا و رفتنا اگه ادامه داشته باشه بنظرم علاقه بین دو نفر شکل میگیره البته اگه از هم خوششون بیاد پس برو آشنا شو بعد تصمیم منطقی بگیر

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره