2777
2789
عنوان

پیام همکار همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 102 پست
خوب بشه. یک راه چاره پیدا کن. نزار واحد شوهرت کار کنه. البته زود قضاوت نکن اگر ادامه دار بود به مد ...

کخ از شوهرشه خب 

به اون خانوم چه مربوط؟ 

بعد ایشون تو خونه نشسته چطوری نذاره یه نفر تو یه اداره استخدام شه؟ 

مگه خاله زنک بازیه به رئیس بگه شوهر منو با فلانی تو یه بخش نذارین اونم بگه چشم؟ 

گیریم رئیس بگه چشم آبروی اون خانوم و آقا چی میشه؟ 

یه حرفایی میزنین ها 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نکنه اون خانم منم😂

منم هر روز ب مدیرمون پیام کاری میدم مدیرمونم با دوست دخترش زندگی می‌کنه ولی مدیر ما خیلی باهوشه اصلا نمیزاره دختره از کارش سر در بیاره، راستش طبق تجربه خودم میگم مدیر ما خیلی خوش قیافه و خوش تیپه و هرکسی ک جای من بود چ مجرد چ متاهل باهم میریختن روهم چون لامصب خیلی کراشه ولی من چون متاهل و آدم مقیدی هستم همون اول خواست بهم نزدیک بشه بهش پیام دادم و تکلیف هردو مونو مشخص کردم اونم دیگه خودشو جمع کرد ولی خیلی حواست بهشون باشه همه چی ب اون خانم بستگی داره ک ذاتش چطوری باشه

نکنه اون خانم منم😂منم هر روز ب مدیرمون پیام کاری میدم مدیرمونم با دوست دخترش زندگی می‌کنه ولی مدیر ...

ببین خانم پیامکاری میده ولی خداییش سرسنگین حرف زده شوهر من خودشیرینی میکنه

ببین خانم پیامکاری میده ولی خداییش سرسنگین حرف زده شوهر من خودشیرینی میکنه

شاید اونم غیر مستقیم میخواد نخ بده خب 

کاری پیام میده ببینه عکس العمل شوهرت چیه 

شاید برای همینه. عادت نداشتن به حضور خانمها. ولی دلیلی هم نداره هی چت کنن واقعا. من تو محیط کارم همک ...

اینا خانم یه خبر در مورد یه کار میده همسرم در مورد اون شروع میکنه به راهنمایی دادن