2777
2789
عنوان

پیام همکار همسرم

1933 بازدید | 102 پست

سلام بچه ها

محل کار همسرم جدیدااا خانم اومده که همسرم رئیس اون قسمته

و اون برای همسرم کار میکنه

چند روز قبل چتشون خوندم

درمورد کارشون بود یه جا همسرم چیزی گفت اون ناراحت شد بعد همسرم گفت دیگه در این مورد کاری ندارم تا ناراحت نشین

بعد به شوخی بهش گفته شما مثل اینکه باور نکردی هنوز همکار ما شدی

هر روز هم خانومه پیام میده در مورد کارشون و این مدام در حال چت با اونه

رفته به همکاراش گفته این خانم که اومده شما دیگه تو راهرو شوخی و هرهر کر کر نکنید زشته

یا اینکه یکی از همکاراش اینو هی نگاه میکرده همسرم به من گفت این همکارم هیزه خانومه رو نگاه میکنه

نمیدونم من حساسم یا شوهرم زیادی شیته و داره باهاش گرم میگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر کاربرا بهم هجوم نمیارن به نظر من شما یکم حساس شدین

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
وقتی حس خوبی نداری یه خبرایی هست حس شیشم خانوماهیچوقت اشتباه نمیکنه

حسم خوب نیست ولی آثارشان خیلی حساسه خیالم راحته اونا چک‌میکنن

خودشم میگه من زیر هزار تا گزینشم‌جواب تورو هم باید بدم