2777
2789
عنوان

دختر بودن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 125 پست
دستتو بکن تو جیب خودت از همه اینا راحت بشی

بخدا هزار بار گریه کردم دعوا کردم بحث کردم بزارین برم کار کنم هیچی از شما نمی‌گیرم نمیزارن بخدا نمیزارن دیگه خسته شدم کلی منت میکشم که بهم پول بدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل اینه که اول چنین خانواده هایی اجازه کار نمیدن دوما اجازه مستقل شدن نمیدن

منم از همین خانواده ها بودم عزیزم 

دانشگاهتو بنداز یه شهر دیگه تمام راهای تو شهر خودتون هم ببند 

باز چاره هست 

:) خیلی سخته خیلی سخته واقعا من هیچی نمی‌خوام ازشون فقط می‌خوام بزارن زندگی کنم همین حتی نمیزارن برم ...

منم نذاشتن برم نه تحصیل نه کار نه خرجی نه بیرون نه دوست

الان 25سالمه امسال وارد 26 میشم و هیچ و پوچم

منزوی افسرده تنها حتی آدرس خونه رو نمیدونم

کلی مشکل روحی دارم.

نمیدونم ۱۴.15 سالی میشه کلا حبسم تو خونه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شوهر هم میکنی میگ اینجا خونه بابات نیس هر غلطی میخای بکنی🤣 تکلیف مارو روشن کنن کجا غلط کنیم

دقیقا همینه من میگم باشه شوهر میکنم ولی دارم میبینم که من توانایی اینکه از زیر منت خانوادم برم زیر منت شوهرم رو ندارم اصلا شخصیت من اینطوری نیست 

منم از همین خانواده ها بودم عزیزم دانشگاهتو بنداز یه شهر دیگه تمام راهای تو شهر خودتون هم ببند باز چ ...

وقتی اجازه دانشگاه نمیدن چکار کنیم؟ 

منو از سن کم دیگه نذاشتن برم 

کم دخترایی بودن که تو همچین اوضاعی بخاطر سرپیچی کشته شدن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بخدا هزار بار گریه کردم دعوا کردم بحث کردم بزارین برم کار کنم هیچی از شما نمی‌گیرم نمیزارن بخدا نمیز ...

میدونم عزیزم ایرانی جماعت همینه به قصد محافظت زجرکش میکنن 

ولی یبار تو روشون وایسا یا آنلاین شاپ بزن یا ادمینی که مجبور به بیرون رفتن نباشی 

حتما شما درک نمیکنی که میای اینجا و اینطوری مزه نیریزی!

من ۳۵سالمه و همین مشکل رو دارم 😭😭😭

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

واقعا انگار یه اسم تو شناسنامه قراره از ادم‌محافظت کنه🤦🏻‍♀️

بخدا همون شوهر هم فردا کتک میزنه سرت منت می‌زاره بهت خیانت می‌کنه وقتی خانواده باهات اینکارو میکنن شوهر قراره چیکار کنه؟

اصلا همچین چیزی رو نمیزارن میترسن از دختری که مستقل بشه

میترسن از ابرو 

حالا انگار مگه چه بی آبرویی بکنیم

دختر بودن از یه جهت راحته از یه جهت سخت که اگر خونواده درستی باشه کلا راحته

اینکه مسئولیت آنچنانی رو دوشت نیست

ولی اینی که میگی شوهر کن هرکار دلت میخواد بکن خیلی شنیدم بدبختی این جاست شوهرم کنی نمیتونی هیچ‌کار کنی میگه فک کردی اینجام خونه باباته

اگر رفتار منطقی میکنی مثلا بیرون رفتن با دوستات اصلا نیازی نیست به حرفشون گوش بدی چون تو کار غلطی انجام نمیدی