2777
2789
عنوان

چهار کیلو وزن کم کردم بیاین تجربمو بهتون بگم😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 20 پست

مورد بعدی.. هیچوقت قند با چایی نمیخورم ن واس رژیم ن چون اصلا خوشم نمیاد قند خالی😑ولی اثر داره بهرحال تو رژیم..

نوشابه چون حریف قندش نمی شی خیلی بالاس دوغو جایگزین کردم

تخم مرغ اب پز بین وعده صبحونه و نهار بخورین نهارتون دیگه اشتهاتون نمی کشه میفته ب شام 

ببین حذف نهار خییلیی خوبه

البته ن واس بدنسازا اونا قضیشون فرق داره کمی ولی من دلم میخواست پروتئین مورد نیازم رو تو صبحونه میان وعده و شام بندازم و از شر نهار خلاص شم ک تونستم😍

طب سنتی و اسلامی هم برای درمان چاقی تاکید موکد داره ب حذف نهار

ولی کلا اگه نمیتونی حذفش کنی کم کم تعویق بنداز ساعت ۳ نهار بخور بکنش ۴ کم کم ۵ تااا ۸ شب بندازش شام و نهار ک یکی شد دیگه تمومه

میان وعده گرسنتون شد بادام درختی بخورین سینه مرغ اب پز کنار کاهو و سفیده تخم مرغ مثل سالاد بچینید توی بشقاب و میان وعده میل کنید ولی خواهشا مرغشو با نون نخورین اون جزو سالاده😐

پیاده روی هم داشتم در کنار باشگاه 😍صبحا باشگاه عصرا پیاده روی

اینطوری سوخت و ساز بدنتون خیلی میره بالا

هر روز اگه نشد هر دو سه روز سعی کردم یکساعت پیاده روی داشته باشم بچه ها این خیلی کمکم کرد خیلی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی چقدر تخم مرغ آب پز

ببین تو هررر ورزشی کنی بهرحال هرتحرک سنگینی داشته باشی ک کالری بسوزونی نیاز داری پروتیین بخوری بلافاصله بعد اون تحرک ها.. تا ۴۰ دقیقه بعدش

چون نخوری ب جای چربی هات عضله هات اب میشن متاسفانه 

اگه کبد چرب نداشته باشی میتونی روزی دو تا زرده بخوری با دو سفیده ینی ۲ تخم مرغ کامل

اگه شک داری فقط ی زرده بخور روزی بقیش همش سفیده باشه

شما چندساعت و درطول چندمدت و چقدر کم کردید از پیاده روی؟

یک ماه تقریبا چهار کیلو

حدود چهل دقیقه در روز پیاده روی میکردم

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤