2777
2789
عنوان

خانماوزن جنین سی هفتتون چقدربوده

| مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 22 پست
عزیزم شما علائم هم چیزی دارید که بفهمید دیابت دارید یا فقط از آزمایش فهمیدید

نه هیچ علائمی نداشتم اصن باورمم نمیشد دیابت بگیرم چون خیلی رعایت میکردم نوشابه کیک وشیرینیجات قندونبات اصلا نمیخوردم ولی آزمایش که دادم متوجه شدم دیابت دارم دکترگفت هیچ ربطی به رعایت کردن ونکردن نداره بخاطرهورمونها که بهم میریزه این اتفاق میوفته

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌
چرا دادم اون نرمال بود، بعد سونو هم ک دکتر شک کرد باز یه آزمایش نوشت اونم دادم نرمال بود ولی گفت مشخ ...

مگه آزمایش قندت رونمیگی گفته نرماله پس انسولین واسه چی شاید بچه خودش طبیعی وزنش رفته بالا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچ علائمی نداشتم اصن باورمم نمیشد دیابت بگیرم چون خیلی رعایت میکردم نوشابه کیک وشیرینیجات قندونب ...

منم الان دیگه دارم بیشتر مراعات میکنم و قند مصنوعی سعی میکنم نخورم. الان ۳۶ هفته ام ...

من با اینکه بچه ندارمولی کاملا وزن بچه شما مشخصه نرماله😂از این رو ک خودم ۲ و ۲۰۰ بدنیا اومدمو اونزم ...

عزیزم خیلی ممنونم واقعاخیالم راحت شد😘

گفت الان نرماله ولی اگر با همین فرمون برم جلو میره بالا

آهان خب نگران نباش فقط شیرینیجات اصلا نخور من واقعارعایت میکردم ولی خب دیابت گرفتم الانم باقرص کنترل میکنم اماعاشق آب پرتقالم قندش خیلی بالاس امااینودیگه نمیتونم نخورم

آهان خب نگران نباش فقط شیرینیجات اصلا نخور من واقعارعایت میکردم ولی خب دیابت گرفتم الانم باقرص کنترل ...

آره نمیخورم ولی گاهی دیگه رد میدم یه ناخونک میزنم

اتفاقا منم عاشق اب پرتقالم ولی سعی میکنم خودشو بخورم

ان شالله که به سلامتی بگذرونی و نی نی رو سالم بغل کنی

آره نمیخورم ولی گاهی دیگه رد میدم یه ناخونک میزنماتفاقا منم عاشق اب پرتقالم ولی سعی میکنم خودشو بخور ...

همچنین خودت عزیزم انشاالله بچه های سالم بدنیابیاریم هیچی مهمترازسلامتی نیست واقعا