2777
2789
عنوان

آخ آخ این مریضی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 32 پست
این ویروس مرگ و میر ندارهفقط رعایت کنیدمریض هستید جای شلوغ نرید،ماسک بزنید

مرگ و میر ندارع ؟؟؟؟؟

هزار نفر الان تو بیمارستان در حال مرگ هستن 

امروز تو هر کشور حداقل ۱۰تا فوتی داشته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه تب واسه ادم بزرگ انقدی خطرناک نیس واسه بچه خیلی خطرناکهاصن از دما سنج دیگه متنفرم

ها آره برا تشنج اینا ها

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

کاش آنلاین شه ما از مدرسه گرفتیم

منکه پسرم پیش دبستانیه از اول مهر همش مریض بود دیگه کلا نذاشتم بره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منکه پسرم پیش دبستانیه از اول مهر همش مریض بود دیگه کلا نذاشتم بره

اخه سال بعد هم هس نمیشه ک اینطوری 

آنلاین کنن خوبه

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

مرگ و میر ندارع ؟؟؟؟؟هزار نفر الان تو بیمارستان در حال مرگ هستن امروز تو هر کشور حداقل ۱۰تا فوتی داش ...

چقد شلوغش میکنی الکی

من طبق گفته های مینو محرز این حرفو زدم 

نه بنا به گفته های خاله خان باجی ها

درست نیست الکی استرس به دل راه بدید و دیگرانو بترسونید

اول که خدا بزرگه

دوم هم چه کشنده باشه چه نباشه

چاره اش فقط رعایته

ترس سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه فقط و کارگشا نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه سال بعد هم هس نمیشه ک اینطوری آنلاین کنن خوبه

من به معلمشون گفتم گفت فعلا منطقه امنِ ولی خدای نکرده اگه اپیدمی بشه حتما آنلاین میکنن مدارس رو

من به معلمشون گفتم گفت فعلا منطقه امنِ ولی خدای نکرده اگه اپیدمی بشه حتما آنلاین میکنن مدارس رو

خدا کنه 

من میترسم صداشو در نیارن

برا کرونا با التماس تعطیل کردن

یادمه داداشمو ما خودمون نفرستادیم مدرسه 

خدا کنه من میترسم صداشو در نیارنبرا کرونا با التماس تعطیل کردنیادمه داداشمو ما خودمون نفرستادیم مدرس ...

من اخبار رو لحظه ای دنبال میکنم 

میگن همون آنفولانزاعه که بیمارستانا رو پر کرده

و این ویروس تنفسی مث کرونا مرگ و میر نداره

مینو محرز گفت اصن تو ایران مشاهده نشده

چقد شلوغش میکنی الکیمن طبق گفته های مینو محرز این حرفو زدم نه بنا به گفته های خاله خان باجی هادرست ن ...

اگه حرف هاشو کامل خونده باشی اشاره کرده به تخت های آی سیو و به بیمارستان ها که تخت خالی ندارن و به کمبود دارو و سرم 

من اخبار رو لحظه ای دنبال میکنم میگن همون آنفولانزاعه که بیمارستانا رو پر کردهو این ویروس تنفسی مث ک ...

این مینو هم هر بار ی حرفی میرنه😅

خداکنه خواهر 

بخدا تحمل استرس ندارم

اگه حرف هاشو کامل خونده باشی اشاره کرده به تخت های آی سیو و به بیمارستان ها که تخت خالی ندارن و به ک ...

اون واسه آنفولانزاعه

سویه جدیدی هم نیست

این مینو هم هر بار ی حرفی میرنه😅خداکنه خواهر بخدا تحمل استرس ندارم

هیچ کدوم دیگه طاقت نداریم

تو همون کرونا تو کل دور و بریام هیچ کی قد من رعایت نکرد

۳بار گرفتم ریه هام هم درگیر شد

چرا چون از همه بیشتر ترسیدم

الانم فقط چاره اش توکل به خدا و رعایته عزیزم

هیچ کدوم دیگه طاقت نداریمتو همون کرونا تو کل دور و بریام هیچ کی قد من رعایت نکرد۳بار گرفتم ریه هام ه ...

همون ماهم بخصوص بیمار زمینه داریم نگرانم

توکل برخدا واقعا