2777
2789
عنوان

باور کنید کادر درمان خصومت شخصی با شما ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست
میدونید لفظ یاسوجی ها درست نیست واقعا اونها هم خوبو بد دارن مث همه جا....اوت شخص وقیح رو نباید جمع ب ...

بله درسته نظرم دقیقا این نبود امشب به جمعیت زیاد کاربرای سایت فکر میکردم و عمدا اینطور نوشتم ببینم توی یه تاپیک رندوم چند تا یاسوجی ممکنه باشه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
باورم نمیشه واقعا!ای کاش صدمی از زجر کادر درمان حین شیفت تحصیل و...درک میکردن

امروز دقیقا یکی تاپیک زد راجع به بداخلاقی پرستارا 

اینقدر فحش خوردن این پرستارا که خدا میدونه 

حالا من خودمم پرستارم 😂😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی موفقیت آمیز نبود یعنی دستش میخواستن چکارکنن که نشد

عزیزم دستشون از ناحیه مچ ظاهرا قطع شده بود و نیاز ب پیوند داشتن ولی با تاخیر فراوان اوردن و از اون ساعت طلایی پیوند خیلی بیشتر شده بود و موفقیت امیز نبود ظاهرا

یعنی دستش قطع شده،مطمئن باش اگه خود متخصص انجام می‌داد و دسته رزیدنت ها و دانشجویان نمی‌داد الان درستش سالم بود

خواهرم د همسرش پزشک و تمام ماجرای بیمارستان را برامون تعریف می‌کنن 

یعنی دستش قطع شده،مطمئن باش اگه خود متخصص انجام می‌داد و دسته رزیدنت ها و دانشجویان نمی‌داد الان درس ...

عزیزم فوق تخصص بالای سرش بود و کارو اون انجام میداد دوتا رزیدنت چهت کمکو نظارت بودن کنارش

فوت کرد؟

مرگ و زندگی که دست بنده ها نیست

شفا دادنم دست دکتری نیست

همش خواست و قضا و قدر الهیه

پس هیچ دکتری رو نباید به خاطر مرگ عزیزمون سرزنش کنیم

ولی افراد بی مسئولیت مثل برخی دکتری قضیه شون فرق داره

بعضی از بیمارا واقعا به خاطر بی تدبیری پزشکا میمیرن

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

یعنی دستش قطع شده،مطمئن باش اگه خود متخصص انجام می‌داد و دسته رزیدنت ها و دانشجویان نمی‌داد الان درس ...

عزیزم معمولا وقت طلایی پیوند ۶ساعت هستش وقتی یکی بعد از کلی ساعت میرسه خب عمل چطور میتونه صد در صد ب خوبی پیش بره

هه ولی یه پزشک مقصر پدر منو کشت از بیمارستان ده بار زنگش زدن بیا عمل کن گرفت خوابید 11صبح اومد وقتی ...

متاسفم عزیزم من تو جایگاه شما و پزشک و شرایط نبودم ک بتونم قضاوت کنم...ولی بهرحال تلخه انیدوارم همچین غمیو نبینید