2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

‏از الویری شهردار سابق تهران سال٨٠پرسیدند بهترنیست بی‌خیال تهران با این همه مشکلات بشیم و بریم یه پایتخت جدید بسازیم؟

استادفرمود:

نادانها ما٢٠ساله داریم برای تهران مصلا میسازیم تموم نشده بعدشما میگی بریم پایتخت بسازیم که باید توش مصلا و ورزشگاه آزادی و دانشگاه و ورزشگاه...بسازیم؟

ببخشید منظور از شهرستانی چیه ؟ یعنی هرکس تهرانی نباشه شهرستانیه؟سواله برام عزیزم لحنم عصبانیت نیست و ...

نمیدونم چرا تهرانیا خودشونو یه‌جورایی بالاتر از بقیه میبینن!

و به بقیه میگن شهرستانی و...!!!

دوستاااان لطفا حمله نکنید!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

تهران خودش شهرستانه

تهران استانه ! نشنیدی میگن استان تهران؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
دقیقا در مرز ترکیدنهمترو اتوبوس خیابون توی ماشین شخصی خودت همه جا از جمعیت پره

کشورای دیگه پایتختشون مثل ما درحال ترکیدن نیست 

چون امکانات رو عادلانه بین همه استانها پخش میکنن