2777
2789
عنوان

خواستگارم پیام داده میگه خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کم صبر کن اگه دیدی زنگ زدناش ادامه داشت دلیل ناراحتیت رو خیلی رک بگو 

بگو دوست نداری در موردت نظر بدن 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اینکه موهام کم پشته رو قبول دارم و حتی ناراحت این نیستم که به روم آوردن

آفرین خوشم اومد ک قوی هستی ♥️😃

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
کات کن از همین اول خواهرش شروع کرده دخالت کردن ببین بعدا چه حرفایی میزنهچقدم بی شخصیتن مثلا مو کم پش ...

مشخصه خودشم وابسته و متکی به خواهرشه

بین حرفاش مدام میگفت خواهرم 

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

ببین به نظر من اینکه چیزایی رو که دوست داره الان ازش بپرسی بهتره مثلاً خب یکی دوست داره موهای زنش خیلی پرپشت باشه که دوست داره موهای زنش فرفری باشه یه بنده خدایی رو می‌شناختم روی کمرش یه سری لکوپیس داشت خواستگارش نگفته بود قایم کرده بود وقتی عقد کردن بعد عقد وقتی پسره دید پاشو کرد توی کفش گفت نمی‌خوامش باید طلاقش بدم و واقعا طلاقش داد گفت چون یه مسئله به این مهمی رو به من نگفته حالا به نظر منم شما ازش بپرسید خودتون چه بیماری‌هایی دارید و شما هم بیماری‌های خودتونو بهش بگید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اگه میدونی قراره کیس بهتر بیاد ردش کنهمه از این خواهرا دارن

ن کی گفته همچین حرفیو؟؟؟!!!

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بنظر من حتی اگه خواهرش هم گفته باشه 

ایشون نباید ب شما میگفت

باید هر زمان که خودش شما رو مید این موضوع رو از زبان خودشون بیان میکرد که فلانی چرا موهات کم پشته !

منم حس خیلی بدی گرفتم 

ولی عجله نکن 

بنظرم یک بار دیگه برو بیرون اگر باز دیدی اینجوریه ردش کن

این ادم و باید الان رد کنه چون تو اولین جلسه این وقاحت و داشته دوروز دیگه تو زندگی سر کوچیکترین چیز میخواد ایراد بگیره 

عزیزم تو زیباترینی اما برای ادم لایق خودت ن این ادم ک تار مو براش مهم تر از اخلاق بوده

ب جای اینکه از نجابتت تعریف کنه کم پشتی موهاتو بروت اورده