2777
2789
عنوان

خواستگارم پیام داده میگه خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 75 پست
میخوام فوش بدم به اون خواهر مادر بگم : خواهر مادرتو.....

آروم باش خواهرم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367601680]مشخصه خودشم وابسته و متکی به خواهرشه بین حرفاش مدام میگفت خواهرم [/QUOTخواهشا قبولش نکن کسی ک وابسته خانوادشه فردا پشتتو خالی میکنه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

حجابت کامله؟ احتمالا بخاطر این نظر خواهرشو پرسیدهولی در نهایت وقتی ازت سوال پرسیده شاید براش مهمه هم ...

آره من حجابم کامله و اونروزم کاملا پوشیده بود لباسم

نه مشکل من عنوان کردن کم پشتی موهام نیس 

با وابستگیش به خواهرش نمیتونم کنار بیام

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

داخل کامنتا فهمیدم موهای شما.. خوب میکنی جواب رد میدی.. چه خواهریم بوده عین ذره بین موهاتو زوم کرده ...

بله عزیزم موهای من کم پشته

گفتم که بخاطر تنبلی ریزش مو گرفتم و موهام کم پشت شدن

بله دقیقا خواهرش اون روز کنترل دقیق داشتن حتی بیشتر سوالا رو خوده خواهره پرسید

من چقدر از ازدواج اینجوری میترسممممادما باید عاشق هم بشن ازدواج کنن دیگه این چجوریه سنتی مادر و خواه ...

خیلی بده بنظرم اشنایی قبلی واقعاا لازمه

به نظرم بیشتر از دخالت خواهره بی عقلی خود خواستگارت دلیل خوبیه برای جواب منفی.حالا خواهره گفت اون چرا به شما گفت اونم با این لحن.این فردا همینطور میخواد حرف ببره بیاره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اینک موهات کم پشته عیب نیس کچل ک نیستی. دیگ چرا پرسیده

خواهرش بدون حجاب شما رو دیده ؟

اینا خ سخت گیرن ب حجم مو هم گیر میدن

همینا رو بهش بگو ک بعد نگی شرایطش خوب بود حیفت بیاد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ببین به نظر من اینکه چیزایی رو که دوست داره الان ازش بپرسی بهتره مثلاً خب یکی دوست داره موهای زنش خی ...

افرین 

دوستم گفت برادرش گفته برو نگاه کن دست و پاهاش کوچلو و ظریف باشه ( البته الان زن اون اقا هم دستاش بزرگ هم شماره پاش) ولی خوب هر کسی یه معیارهایی داره که گاهی خیلی جدیه گاهیم مثل داداش دوستم راحت میشه بیخیال اون معیار بشه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷