2777
2789
عنوان

هفت قانون ساده برای شادتر بودن🧘🧘🧘

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست
خیلی ممنون عزیزم،امیدوارم شما هم همیشه تندرست و شاد و خوشبخت باشی 😊🤗🧡🧡🧡

فدای محبتت مهربونم به همچنین😘

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
ارزش دنیا در این حده که نه ارزش داره واسه چیزی که به دست آوردی زیاد شادی کنی نه ارزش داره واسه چیزی ...

احسنت . نکته ی کلیدی همین

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم شخصیت درونگرا و جدی ولی در عین حال خیلی دلرحم و مهربونی دارم ولی زیاد نمی‌خندم به قول معروف ...

منم درونگرام . به شدت کم حرفم تو جمع. حتی تو جمع خانوادگی . ولی چون می‌دونم خندیدن چقدر معجزه می‌تونه که تو سلامت روح و جسم سعی میکنم بخندم. من فیلم کمدی میبینم( ممکن سه چهارتا رو که خیلی دوست دارم بارها ببینم ، چون هر فیلمی به دلم نمیشینه).

من فقط اخریو میتونم که اونم اطرافیان میگن دیوونههههه

بگن راحت باش . ولی میتونی تو خلوت خودت کلی بخندی و شادی کنی که از حرف بقیه هم راحت باشی . ولی اگه کلا آدم خنده رویی هستی که گوش نده به حرف بقیه

منم درونگرام . به شدت کم حرفم تو جمع. حتی تو جمع خانوادگی . ولی چون می‌دونم خندیدن چقدر معجزه می‌تون ...

معرفی کنید فیلی اگر براتون جالب اومد

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

معرفی کنید فیلی اگر براتون جالب اومد

در حال حاضر اکازیون با هنرمندی هادی کاظمی . قدیمی ها: فیلمای رضا عطاران و پایتخت و بعضی فیلم های مهران مدیری مثل شب های برره و نقطه چین

ممنون

سگ بند هم قشنگ، سریال 

چه فایده وقتی این خنده ها فیکه

همون فیکشم مفیده☺️باور کن الکی نمیگم 

من برونگراییم فقط پیش یه آدمای خاصی بروز پیدا میکنه 

مثلا تو جمع فامیل به ندرت به حرفاشون میخندم حتی 

ولی پیش دوستام اون دفعه اونقدر بلند بلند تو رستوران قهقهه میزدم که یهو یادم اومد کجام رفتم از کناریامون عذر خواهی کردم گفتم ببخشید من همیشه اینقدر بی فرهنگ نیستم🤐😂

زن و شوهره خنده شون گرفته بود گفت اتفاقا ما حالمون خوب نبوده جمع شما رو دیدیم یادمون رفته حالمونو

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
من برونگراییم فقط پیش یه آدمای خاصی بروز پیدا میکنه مثلا تو جمع فامیل به ندرت به حرفاشون میخندم حتی ...

آره اینام از شگفتی های درونگراهاست 😍😁