2777
2789
عنوان

شوهرم از سرکار اومدنی فش میده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 46 پست
ببین مشکلش چیه سعی با زبان نرم آرامش کنیاگر بچه نداشتی میگفتم جدا شواما فقط بخاطر بچه هات سازش کن ای ...

من چجور یک عمر با این نفهم زندگی کنم فکرش هم عذاب اوره

خیلی سخته بخدا🥺

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم جالبه میگه مقصر تویی من هیچ ایرادی ندارم))*

همین کارت که قبل از اومدنش غذا میخورین. خودتونو مشغول میکنین، اونو آدم حساب نمیکنین، کم چیزی نیست. هر مردیو عصبی میکنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
روانی هست بعدشم مگه کار نمیکنه پول نداره که پول کفش نمیده ؟

کار میکنه کارگر روز مزد هست

ولی میگه من ندارم

حرفش اینه فقط

میگه همین ک اجاره خونه و خورد و خوراک میخرم خداتو شکر کن

ببخشید ها همین بزرگ‌ترین اشتباههشما گل بی خاری؟همه یه کاستی های داریم

ن من مشکلم اینه دوسش ندارم

هیجوقت نداشتم 

و نمتونم بهش محبت کنم!

اونم شده جلاد منو عذاب میده فقط

ن من مشکلم اینه دوسش ندارمهیجوقت نداشتم و نمتونم بهش محبت کنم!اونم شده جلاد منو عذاب میده فقط

همین بزرگترین مشکله. اینکه دوسش نداری. محبت نمیکنی. چطور توقع محبت داری؟ باور کن تو هم کم مقصر نیستی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یا طلاق بگیر یا اگه نمیخوای طلاق بگیری درست نیس انقد سرد باشی

یه شب وقتی شوهرت اومد تو اتاق نمون بیا بیرون، شامو دور هم بخورین،چای و میوه بیار کنار هم بخورین

اگه نمیتونی محبت کلامی کنی نکن ولی حداقل بخاطر بچه هاتم ک شده این کارای کوچیک رو انجام بده

کار میکنه کارگر روز مزد هستولی میگه من ندارمحرفش اینه فقطمیگه همین ک اجاره خونه و خورد و خوراک میخرم ...

پس چی میگه بیخود فحش میده فقط باهاش بحث می‌کنی ؟ بعدم اون دوتا که وضیفش هست خرید پوشاک هم وضیفه اون هست 

همین بزرگترین مشکله. اینکه دوسش نداری. محبت نمیکنی. چطور توقع محبت داری؟ باور کن تو هم کم مقصر نیستی

پول چی 

اونم انتظار نداشته باشم؟

اینکه ی روز درمیون بدون هیچ حرفی یهو بیاد من بهش سرویس بدم بعد بره چی

من دارم تو بدبختی زندگی میکنم

کفش من پاره شده حالا این کوچک ترینش به کی بگم بخره برام

هیج جایی هم نیس برم کار کنم بچه دست و پامو گرفته

اون یه کارگره درست میگه واقعا همین که اجاره بده و خورد خوراکتون رو بده هنر کرده

استارتر ایا محیط خونت ارومه؟ تمیزه؟ بهش محبت میکنی؟

چرابراش سفره نمیندازی؟ چرا صبر نمیکنی تا با تو و بچه ها غذاش رو بخوره؟ اصلا دوسش داری؟

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

ن من مشکلم اینه دوسش ندارمهیجوقت نداشتم و نمتونم بهش محبت کنم!اونم شده جلاد منو عذاب میده فقط

چرا اینجور ی که خودت بیشتر اذیت میشی 

برگرد ببین هیچ جای نداشته باهاش دوباره خوب باشی یکم رفتارت رو عوض کن شما!

اونم تغییر میکنه 

میگن تو زندگی باید نیم من بود یجاهای شما کوتاه بیا 

شرایط واسه سخته بیشترشم بخاطر دلاری خرج کردن های زندگیه واسه ماها که به ریال درآمد داریم