2777
2789
عنوان

معدم خیلی ورم کرده💔

59 بازدید | 9 پست

خیلی وقته شکمم بزرگ شده و مدام اذیتم و سوزش معده و نفخ دارم کلی دکتر رفتم فایده نداشت کلی دارو مصرف کردم خوب نشد نمیدونم دیگه چیکار کنم برای سوزش معدم عرق زنیان میخورم یذره خوبه ولی دوباره شروع میشه اضافه وزنم دارم میخوام وزنم کم کنم ولی نمیشه هرچقد تلاش می‌کنم چربی کم مصرف میکنم و ورزش میکنم نمیشه البته خیلی اذیتم میخوام اشتهامم کم شه 🥺ازونطرفم خیلی استرسیم و فشار روحی وعصبی رومه نمیدونم چیکار کنم حس میکنم یکی از دلایل ناراحتی معدم اینه شما تجربه ای ندارین ک جواب داده باشه.؟

منم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رومعدت میخوابی؟یا درکل موقع نشستن بهش فشار نیار.آب با غذا خوردن باعث سردی واذیت شدن معده میشه از نوشابه چیزای اسیدی مثل پرتقال هم فعلا استفاده نکن.آرامش خودتو باید حفظ کنی ودرآخر قرص فاموتیدین هم عالیه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

شب با شکم پر هم نخواب 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

غذاهایی که میدونی باعث نفخ میشن نخور،خیلی باید رژیم و رعایت کنی،قرص استرس پروپرانول بخور

باید لایف استایل توبه کل تغییربدی 

ورزش و پیاده روی کنی 

قرص های مخصوص داره بخوری

برای کم شدن اشتها و چربی سوزی پیشنهادی نداری🥺

چرا عزیزم راهش آشتی باخودته هر چی از خودت بدنت متنفر باشی معدت وخودت داغون تر میشی پرخوری عصبی میگیری راهش کاهش استرسه میتونی یکوقتایی رو هرچیزی که آزارت میده رو توکاغذ بنویس وبراش راه حل بنویس تو فضای مجازی هم زیاد نباش بهت استرس میده