2777
2789
عنوان

چقد فرهنگ ایران جاهای مختلف متفاوته

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست

من اینو جایی متوجه شدم که یه خانومی تاپیک زده بودن

ادبیات و واژه هایی که استفاده کرده بودن از نگاه من شبیه کاربر آقایی بود که میخواد خودشو خانم جا بزنه!

توی فرهنگ اون منطقه خانوما همین طوری صحبت میکنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم داخل خود خوانواده اختلاف فرهنگی و فکری و اعتقادی وجود داره حالا محله و شهر که دیگه هیچی

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

من اینو جایی متوجه شدم که یه خانومی تاپیک زده بودنادبیات و واژه هایی که استفاده کرده بودن از نگاه من ...

چقدر عجیب 

یعنی زناشون مثل مرد حرف میزنن

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

این کودک همسری هم که دیگ ترکونده یسری از مناطق خیلی زیاده وحشتناکه این کار میتونه نسل بعدی خراب کنه. 

مثلا اینجا دختره ۲۷ سالگی میخواست ازدواج کنه میگفتن وای کوچولویی زوده که حالا یکم تجربه کاری کسب میکردی بعد 

اون وقت یسری جاهای دیگ بیشتر روستا ها زیر ۲۰ ازدواج میکنن 😐

بابا ازدواجی ک بخاطر حرف مردم باشه

همون بهتر ک سر نگیره

بعدام ازدواج ب سن نیست(بااین حال کاش ازدواج زیر۲۰ممنوع شه)

ب اینه ک باید ببینی نیاز به ازدواج داری

امادگی مادر شدن یا همسر خوب شدن رو داری

حوصله اینوداری ک سختیای ی زندگیو بخاطر جایگاه همسر بودن تحمل کنی

نیازداری رابطه جنسی یا عشق ب همسر رو تجربه کنی و...

شاید یکی تا۵۰سالگی ب اینایی ک گفتم نیاز نداشته باشه یکی تو۲۲سالگی ب اینایی ک گفتم نیاز داشته باشه