2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزان ن قرصه ن دارو هیچس،منم نامنظم بودم خودم و خیبی از اطرافیانم خوب شدن،حتی ی نفر بود چندین ماه بود پربود نمیشد میگفت دیگ یائسه شدم با وجود اینک سنشم زیاد نبود تا استفاده کرد پریپد شد

توروخدا من

عزیزم ی پیاز زرد حتما زرد رو چند ۴ قسمت کن بعد بذار تو قابلمه دردار ،دو لیوان آب بریز روش زیرش رو خیلی کم کن تا دو لیوان بشه یک لیوان،از صافی ردش کن این یک لیوان رو سه بار تو روز بخور،از روز پنج قاعدگی تا ۱۰ روز بخورید،شک نکنید که خوب میشیدخودتون باور نمیکنید،بدون قرص شیمیای راحت درمان میشی،هر کیست یا هرچیزی داخل رحم رو کامل خوب میکنه،فقط دعام کن،فقط خواستم بقیه خانما ک مشکل من رو داشتن با ی روش خیلی راحت و پر از خاصیتای دیگ خوب بشن بدون قرص یا هرچیز دیگه ای

بازم هر سوالی دارید بپرسید در خدمتم،هرکی رو ک میشناسید و این مشکلات رو داره با اطمینان خاطر بهشون بگید ی نسخه ی بدون شکی هست،فقط بخاطر مشکلی ک دارم دعام کنید