2777
2789

عزیزم یه دفعه چیزی نمیشه.

اون واسه وقتیه که دائما با اشعه در تماس باشی.

حالا باز از پزشکی که اونجاست بپرس

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یه دفعه چیزی نمیشه.اون واسه وقتیه که دائما با اشعه در تماس باشی.حالا باز از پزشکی که اونجاست ب ...

انجام دادم امروز برای اولین بار ولی الان تو نت سرچ کردم اینو زده استرس گرفتم

انجام دادم امروز برای اولین بار ولی الان تو نت سرچ کردم اینو زده استرس گرفتم

اینترنت رو ول کن بابا.

یه بار سی تی اسکن هیچی نمیشه عزیزم.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

همه اشعه ها ممکنه یه درصد ناچیزی ریسک سرطان رو بالا ببره فقط همین ...اصلنم جای نگرانی نیست آدم الکی ...

بله من سرم ضربه خورده بود امروز سی تی اسکن دادم بعد اومدم تو نت دیدم اینجوری نوشته ترسیدم

اینترنت رو ول کن بابا.یه بار سی تی اسکن هیچی نمیشه عزیزم.

بخدا استرس دیگه نابودم کرده هرچی میشه تو نت سرچ میکنم کلافه میشم بعدش چون قرص تیروعیدم میخورم کلن الان یهو بهم استرس وارد شد ک چیزی نشه

بخدا استرس دیگه نابودم کرده هرچی میشه تو نت سرچ میکنم کلافه میشم بعدش چون قرص تیروعیدم میخورم کلن ال ...

دیگه سرچ اینا نکن عزیزم خیالت راحت