2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7713 بازدید | 195 پست
سلام ببخشید برام سوال شده شما گفتین برادشوهرتون تو مدرسه فرزندتون ب عنوان سخنران اومده بوده بعدحالا ...

عزیزم اشتباه متوجه شدید اونی که به عنوان سخنران اومده بود و....برادر شوهرم نبود ی آقایی بود که سالها قبل باهاش نامزدیم به هم خورد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، شما که برای یه دیدارشون اونم توی روضه ، زن عمو اون قشقرق رو به پا کرد، چجوری میخوای بری عروسی؟

همسرمم با شما هم عقیده هست ...صد درصد عموش:و زن عمو مخالفن و حتی ممکنه بد برخورد کنن ولی چون دخترم و نامزدش خودشدن خواستن میرم با پر رویی برام اهمیت نداره عروسی تالار برگزار میشه و فکر نکنم جلوی مهمونا ابرو ریزی کنن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

سلام دوست عزیز .بیشتر تاپیکاتو خوندم و براتون آرزوی بهترین ها رو دارم .خیلی خانم باشخصیت و محترمی هس ...

مرسی عزیزم لطف داری عادت دارم به این نامهربونی ها توی دنیای بیرونم به خاطر شرایط بد زندگیم همیشه مورد سرزنش قرار گرفتم حتی از طرف نزدیکترین افراد خانوادم فقط از این عصبانی میشم که میان میگن فیک خب اگه باور ندارن چرا منو دنبال میکنن توی همه تاپیکا م هستن 

قربون خدابشم من💖

ان مع العسرالیسرا.......بعدازهرسختی آسانی هست 

اون لحظه دخترتو ببینیو خریدارم😭😭😭😭😭😭

خدا خودش تموم مشکلات زندگیتو حل کنه مخصوصاااا فراغ بچه هاتو🙏🙏🙏🙏

توهم برای من دعا کن اون آسونی بعداز سختی زندگیمو ببینم به این زودی😔

اسی مادر شوهر سابقت مادربزرگ دوقلوها زنده هست؟

بله زنده هستن اسی قبلا گفته بود مادربزرگ و عمه های دخترش باهاش اومده بودن مراسم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !