2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج با این ادم معقوله با این توصیفات

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست
خب الان من چکار باید بکنممممم

اول خوب تحقیق کن اگه قصدت ازدواجه تاکید میکنم ازدواج و با خونوادت درمیون بزار حتما و میتونین یه مدت دوست باشین کم و بیش اخلاقای همدیگه میاد دستتون اونموقع بهتر میتونی تصمیم گیری کنی

کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول خوب تحقیق کن اگه قصدت ازدواجه تاکید میکنم ازدواج و با خونوادت درمیون بزار حتما و میتونین یه مدت ...

1ساله دوستیم تقریبا فهمیدم اخلاقاش رو اما از شانسم شغلش ام یه جوره که بدبختی پشت بدبختی

🧡 
1ساله دوستیم تقریبا فهمیدم اخلاقاش رو اما از شانسم شغلش ام یه جوره که بدبختی پشت بدبختی

خب یه سال به نظرم زمان مناسبیه ولی چی باعث شده بعد یه سال تازه بیای بگی بچه طلاقه و بی کس و کاره؟!

کاربری دست دو نفره
خب یه سال به نظرم زمان مناسبیه ولی چی باعث شده بعد یه سال تازه بیای بگی بچه طلاقه و بی کس و کاره؟!

خب تو این 1سال ما همیشه کنار هم نبودیم 5ماه که کلا نبود سرکار بود مجازی بودیم 

اخه قصد ازدواج فعلا نداشتیم بعد اینکه برگشت گفت میخام اوکی کنم بیام خواستگاری برا همین  نگران این موضوع شدم

🧡 
خب تو این 1سال ما همیشه کنار هم نبودیم 5ماه که کلا نبود سرکار بود مجازی بودیم اخه قصد ازدواج فعلا ند ...

پس جا داره بیشتر فکر کنی ،بحث یه عمر زندگیه..بچه طلاق بودنشو اولویت قرار نده رو شخصیت و اخلاق و رفتارش تمرکز کن

کاربری دست دو نفره