من موعدم دقیقا ۴ روز دیگست یا همین امشب باید پریود بشم و یا باید بندازمش برای دوهفته دیگه چون اون هفته ای که نمیخوام پریود بشم یه سفر مهم دارم و باید حالم اوکی باشه
پیشنهادتون؟؟؟؟
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
قرص ضد بارداری برای پریود نشدنزعفرون برای پریود شدن
الان ال دی بخورم که ج نمیده برا تاخیر...میده؟
با خوراکی کارت راه نمیافته فقط قرص برو داروخانه بگو ببین چه قرصی میده
هوممم قرصی مد نظرت نیست؟
سرحود نخور برو دارو خانه بپرس ببین شاید یه قرصی داد زود پریود بشی یا عقب بیوفته الان دیگه وقت آزمون ...
دستت دردنکنه
بعد چند وقت پریود میشی وقتی میخوری؟