2777
2789
عنوان

شما هر روز جاروبرقی می‌کشید یا یک روز درمیون یا هفته ای یک بار

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 49 پست
جارو و طی و گاز و سینک یک روز در میون شستن حمام و دستشویی هفته ۱ الی ۲ شستن لباس هفته ای ۱

گآهی یک روز درمیان گاهی ۳روز درمیان

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گآهی یک روز درمیان گاهی ۳روز درمیان

البته جارو رو با جاروبرقی یخ روز در میون با اون جارو دسته دارا روزی دوبار رو شاخشه ی کوچولو ی ساله دارم خوراکی دستش همه جا راه میره منم پشتش🤣

من بچه کوچیک هم نداشتم کثیف میشد

موقع غذا خوردن یه ملافه زیرتون بنداز

وقتی هم غذا درست کردنت تو آشپزخونه تموم شد سریع جارو بزنش بعد غذا اگر دیدی آشغال ریخته سریع جارو کن که آشغالا پخش و پلا نشن

البته جارو رو با جاروبرقی یخ روز در میون با اون جارو دسته دارا روزی دوبار رو شاخشه ی کوچولو ی ساله د ...

آره خونه تمیز به آدم روحیه میده 

موقع غذا خوردن یه ملافه زیرتون بندازوقتی هم غذا درست کردنت تو آشپزخونه تموم شد سریع جارو بزنش بعد غذ ...

زیرانداز میندازم

برام سواله چرا کثیف شدن آنی یه 

ولی تمیز کردن کلی وقت گیره

آره خونه تمیز به آدم روحیه میده

دقیقا من یکم کثیف باشه بهم میریزم همیشه که تا الان  تونستممرتب نگه دارم اونروز یکی از دوستام سر زده اومده بود میگفت وای تو ناخونده هر کی بیاد خیالت راحته هنه جا برق میزنه اخه اون خودش شلختس ب چشمش اومده بود🤣😅