2777
2789
عنوان

خواستگار سابق و سوپری خیر خاه

141 بازدید | 17 پست

یک ماه پیش تاپیک زدم درباره خواستگارم .

آدم خوب و با شخصیت بود ولی چون پدرشون راضی نبودند رد کردم .و ما باهم حرف زدیم اول گفت با ادامه تحصیل مشکل داره ولی آخر سر گفت نه مشکلی نداره .

حالاروز بعدش مامانم رفت خونه شون گفته بودن نباید درس بخونه و رشته پر خرجی داره . یکم هم از طرز حرف زدن مادر بدم اومد .

حالا بماند که ما رد کردیم .

بعد یک ماه سوپری محل مون چون ازش تحقیق کردیم چون مغازش روبه روی کوچه خواستگارم بود .

هم منو میشناسه هم پسره و خواده هامون رو .

بعد یک ماه مثلاً میخواد عروسی درست کنه اومد به مامانم گفت چرا رد کردید گفت با درس دخترم مشکل داشته رد کردیم .

بعد آقا پسره رفته مغازه این خانم بهش گفته چرا بادرس خوندنش مشکل داشتی این ها آدم های خیلی خوبی اند .

اونم گفته من غلط کرده باشم که بادرسش مشکل داشته باشم اگر مادر و خواهرم یه چیزی گفتن از خودشون گفتن   من از دختره وخوانواده اش به دلم نشسته و خوشم امده .

گفته اگر بشه دوباره بریم خونه شون .

امشب به مامانم دوباره گفت مامانم هم گفت ما بیشتر به خاطر این که پدرش مخالف بوده رد کردیم بهش گفته که به هم به پسره بگه هم خود زنه متوجه بشه که ما الکی کسی رو مسخره خودمون نکردیم این خانواده پسره بوده که با این که پدرشون مخالف بوده اومده با من حرف زده .

چند وقته خیلی فکرم درگیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طراحی دوخت

رشتت عالیه  حتما ادامه  بده مخصوصا اگه تو شهر بزرگ باشی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷