2777
2789
عنوان

بدترین محصول پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جوش سر سیاه سلام کن

تا الان که یک ساله استفاده کردم هیچی نشده 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست
تبلیغ اولی و زیاد شنیدم منظورت از پخش نمیشه چیه؟خیلی چربه؟

ببین فومه که انقدر صورتتو خشک میکنه ۱۰ کیلو آبرسانم بزنی کمه

ضدافتاب وکالی بیش از حد سفیده یعنی یه بند انگشت میزنی میشه مثل روح ؛ روی صورت پیل میشه انگار آرد زدی رو صورتت ؛ ممکنه بعد ۱۰ ساعت بری اب بزنی به صورتت ببینی هنوز جذب نشده😐

فوم شستشو پرتقال خونی ایمیجز آشغالللهههههههههههههه و همچنین ضدافتاب وکالی که کلا باید ضدافتاب رو ۲ ا ...

از چینی ها زیاد راضی نیستند

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
ببین فومه که انقدر صورتتو خشک میکنه ۱۰ کیلو آبرسانم بزنی کمهضدافتاب وکالی بیش از حد سفیده یعنی یه بن ...

خب شاید نوعش فیزیکی بوده!! ضد آفتاب های فیزیکی جذب پوست نمیشند مثل یه لایه روی پوست قرار می‌گیرند و رد سفیدی میندازند. لازم نیست ۱۵ دقیقه صبر کنید تا جذب بشه.

منم یه ضد آفتاب به اسم لاکویینتا داشتم که عالی بود، اما هر کاری که فکرش رو بکنید کردم ولی بازم رد سفیدی مینداخت. 

آخر فهمیدم که ضد آفتاب فیزیکه

خب شاید نوعش فیزیکی بوده!! ضد آفتاب های فیزیکی جذب پوست نمیشند مثل یه لایه روی پوست قرار می‌گیرند و ...

مثلا بخای بزینی رو صورت قشنگ ۲۰ دقیقه باید رو صورتت بمالش تا جذب شه 

بعد ضدافتاب باید دو انگشت بزنی حتما 

این ضدافتابش جویه فقط یه بند انگشت میتونی بزنی ۲ انگشت اصلااااااااا نمیشه زد هیچ جوره

مثلا بخای بزینی رو صورت قشنگ ۲۰ دقیقه باید رو صورتت بمالش تا جذب شه بعد ضدافتاب باید دو انگشت بزنی ح ...

خب پس مشکل از اون بوده چون ضد آفتاب فیزیکی داشتم و بعد از چند دقیقه جذب شدند.

اما بعد از دو ساعت چنان صورتم سفید می‌شد که یاد عروسای قدیم ژاپن میفتادم😂🤦🏻‍♀️