2777
2789
عنوان

اطرافتون پسری دیدین که بچه طلاق باشه و قصد ازدواج داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 25 پست

خانوادش خیلی مهمه باید کامل بررسی کنی علت جدایی چی بوده مواردی هست که چون مادر خوب نبوده پسره از زنا متنفر شده بوده یا پدرش با مادرش درگیر بوده و پسره حالا زنش کتک میزنه. البته همه اینجوری نیستنا باید خیلی دقت کنی و بشناسیش چجوریه. گاهی اینجور ادما هم چون خودشون محتاج محبت هستن والدین خیلی خوبی در اینده برای بچه های خودشون میشن یا انسان های خیلی قوی هستن که در برابر مشکلات به راحتی سر خم نمیکنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودش چه جور آدمی هست ؟ سالم و پاک هست و زندگی سالمی داره ؟ اتفاقا خیلی هاشون سختی کشیدن و قدر زندگی ...

والا سالم و پاک که سیگار میکشه هرازگاهی ام مشروب میخوره اما شغل خیلی خیلی خوبی داره و اینکه ادم بشدت قوی هست

🧡 
بله پسر خیلی خوبی بود .با پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی می کرد.با کمک عموش یه جشن عروسی خوبم گرفت و هم ...

چقدر خوب اینم هرارکاهی میره پیش مادربزرگ اما بقیه وقتا تنهاس

🧡 
خانوادش خیلی مهمه باید کامل بررسی کنی علت جدایی چی بوده مواردی هست که چون مادر خوب نبوده پسره از زنا ...

والا این بشدت ادم قوی هست و دلیل جدا شدن مامان باباش ام میگفت از اول باهم کنار نمیاومدن و بابام محبتی نمیکرد و این حرفا

🧡