2777
2789
قشنگم قلبم خیلی بی قراره🥲💔واسه گرفتن جواب سوالاتمتاروت هم قبول نمیکنین؟

نه عزیزم من فقط برای خودم و دوستای صمیمیم دک باز میکنم...میفهممت که آرامش نداری، ولی سعی کن برای یک نیت چند فا.ل نگیری اصلا خوب نیست

نه عزیزم من فقط برای خودم و دوستای صمیمیم دک باز میکنم...میفهممت که آرامش نداری، ولی سعی کن برای یک ...

🥲❤️مرسی که راهنماییم کردین دستتون دردنکنه

اما میشه بهم بگین چه اتفاقی میوفته اون موقع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥲❤️مرسی که راهنماییم کردین دستتون دردنکنهاما میشه بهم بگین چه اتفاقی میوفته اون موقع

هر فا.لی یه پیامی داره، اگه تو چندین فا.ل بگیری این پیامدها با هم قاطی میشن و هدر میرن، شما هم کارمای هدر رفت این انرژی ها رو باید بدی...معمولا کارت به صورت مسخره ای خراب میشه

هر فا.لی یه پیامی داره، اگه تو چندین فا.ل بگیری این پیامدها با هم قاطی میشن و هدر میرن، شما هم کارما ...

فداتون شم که بهم گفتین و وقتتونو در اختیارم قرار دادین🌹❤️