2777
2789
عنوان

عذاب وجدان بعد ازدواج😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو مامانتو بیار خونتون بمونه یا برین خونه نزدیکش اجاره کنید یا بخرید ،،این فکر هارو هم نکن که نباید ازدواج میکردم و فلان اگه ازدواج هم نمی‌کردی فکر می‌کنی مامانت خوشحال بود اشتباه فکر می‌کنی چون تازه یه غم بزرگ تو دلش بود بخاطرت،،میتونی بزاری چند ماه بگذره مادر هم شوهر بدی چون تنهایی واقعا بده البته اگه خودش بخواد

تک فرزندی؟ چرا راضی نمیشن خونه هاتون نزدیک باشه؟

چون   هم مامانم  و  هم  شوهر  خونه  ویلای   دارن   و  دوس  ندارن  از  دست  اش  بدن  یا  برن  جایی  دیگه  

هر  کی  خونخ  خودش  رو  میخواد 

برو مامانتو بیار خونتون بمونه یا برین خونه نزدیکش اجاره کنید یا بخرید ،،این فکر هارو هم نکن که نباید ...

هیچ  کدوم  از  چیزاییی که  گفتی  نمیشه  هیچ  کدوم  توضیح  هم  دادم  بالا تر

واقعا که چطوری اینقدر راحت حرف خودکشی می‌زنیدخودکشی کنی براس مامانت بهتر میشه؟!!زشته به خداشما قراره ...

تو  افسردگی  شدید  که  حتی  نتونی  دیگه  نماز  بخونی  نمیدونی  یعنی  چی  

من  غلط  بکنم  بچه  بیارم  

افسردگی شدید گرفتم انکار مرده ام خاک رو نیست فقط

برو دکتر اگر اینطوری هستی 

ولی خنده داره حرف خودکشی بزنی در واقع هیچ کس اگر مادرش رو دوست داشته باشه خودکشی که هیچ حتی نمیخواد زودتر مامانش بمیره حتی یه روز