2777
2789
ولش کن گورپدرش، چرا خودتو برا حرف بقیه اذیت میکنیمنم لاغر بودم و خیلیا بهم میگفتن ولی اصلا مهم نیس

من دیگه مغزم کشش نداره خیلیا بهم گفتن ولی نمیتونم بی اشتهایی عصبی دارم دلم میخواد فحش بدم به همه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیگه مغزم کشش نداره خیلیا بهم گفتن ولی نمیتونم بی اشتهایی عصبی دارم دلم میخواد فحش بدم به همه

اعصابتو آروم کن بخدا خوب میشی ، بیخیال باش 

منم هم بی پول بودم شدید هم لاغر 

الان خیلی بهترم بخدا

چند سالته؟

قد و وزنت چنده

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
تو مهمونی ی بنده خدایی جلو خانواده شوهرم ی نیش باز کرد گفت زن باید گوشت به تنش باشه من اصلا نشناختمش ...

حالم از این آدما به هم میخوره مگه خودمون کوریم نمی‌بینیم لاغریم

چاقا از همه عقده ای ترن و افریته ن 

منم لاغرم هیکلم خوب نیست ولی تاحالا زخم زبون یه یکی نزدم می‌دونم دست خود طرف نیست 

😢😢می‌دونی چقد باید تلاش کنم و پول خرج کنم چاق شم نمیتونم پولم نمیرسه

قد و وزنت و دوس داشتی بگو

منم قدم بلنده لاغرم

بذار ایراد بگیرن هر کی یه شرایطی داره دیگه

اونی که تو روی دیگری ازش ایراد میگیره ادم نیس عقلش هنوز کامل نشده به دل نگیر عزیزم

اعصابتو آروم کن بخدا خوب میشی ، بیخیال باش منم هم بی پول بودم شدید هم لاغر الان خیلی بهترم بخداچند س ...

😓😓😓😓وزنم چهل خیلی کمه با اینکه لباس گشاد می‌پوشم مشخص میشه

حالم از این آدما به هم میخوره مگه خودمون کوریم نمی‌بینیم لاغریمچاقا از همه عقده ای ترن و افریته ن من ...

خاندازه شوهرم آرزوشون اینه ۵ کیلو لاغر شن ولی اصلا نمیتونن.بعضی ها حسرت دارن پر از عقده هستن .

وقتی میبینن یکی به هدفش رسیده سعی میکنن حس و حالشو خراب کنن بگن ما خوبیم!!نه تو

خاندازه شوهرم آرزوشون اینه ۵ کیلو لاغر شن ولی اصلا نمیتونن.بعضی ها حسرت دارن پر از عقده هستن .وقتی م ...

خب تو هیکلت خوبه حتما لاغر داریم تا لاغر

ولی من واقعا افتضاحم خودم می‌دونم کمبود وزن دارم

ولی شرایطشو ندارم اضافه کنم یکی بهم بگه آتیش میگیرم