2777
2789
عنوان

امشب یه هفته ست ک ندارمت بابایی

67 بازدید | 2 پست

درست س شنبه هفته پیش بود زنگ زدن گفتن زود خودتو برسون خونه بابا 

هرچی پرسیدم چی شده هیچکس درست حسابی جواب نمیداد . ته دلم خالی شده بود حس میکردم تو ی چیزیت شده 

با عجله حاضر شدم ب پری زنگ زدم گف بابا مرده 😳 گوشی از دستم افتاد فقط جیغ میکشیدم چون باور نمیکردم

تازه دکترا گفته بودن داری بهتر میشی . شب قبلش واست کلی دعا خوندم کلی صلوات فرستادم . فکرشو نمیکردم فردا شبش تنهام بذاری . ملیکام انگار فهمیده بود راس ساعت ۵ شروع کرد ب گریه شدید . اروم‌نمیشد

نگو میدونسه ک دیگ بابا بزرگش تو این دنیا نیس 

یه هفته ست ندارمت بابا . یه هفته ست صورت ماهتو ندیدم . یه هفته ست عیادتت نیومدم بجاش تو این ی هفته خاک سردتو دیدم خاکتو بغل کردم . گریه هام از سر دلتنگیه بابایی . روحت شاد عزیزدلم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

منم 13 ساله که ندارمش از 5 سالگیمحسرتش همیشه تو وجودمهداغ پدر هیچوقت سرد نمیشه خدا به دلت آرامش بده

خدا رحمت کنه همه مادر پدرای اسمانی رو

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره